logo-castelo-bianco

Adresa:

Voždovac

Telefoni:

011-349-02-36
060-349-02-36
065-349-02-36
069-349-02-36

Web sajt:

www.castellobianco.rs

  • Picerija “Castello Bianco” nudi bogat sadržaj raznih vrsta jela za sve ljubitelje dobre hrane. Hrana se uvek sveže priprema. Iz našeg menija možete poručiti: pizze, sendviče, palačinke, paste, specijalitete, obroke od mesa pripremljenih na raznorazne načine sa različitim povrćem i sosevima, obrok salate, roštilj, ribu, dezerte i još mnogo toga.

    Bilo da poručite na radnom mestu, stanu ili da organizujete neku proslavu, sigurni smo da će Vam naši specijaliteti pružiti nezaboravan užitak. Dugogodišnje iskustvo, stara receptura i ljubazno osoblje su tajna našeg uspeha.

    Za sve porudžbine preko sajta ostvarujete popust od 10% na Vašu kompletnu porudžbinu (1 poen – 1 RSD) koji možete koristiti prilikom svake sledeće kupovine, kada god to Vama odgovara. Vaši poeni su vam uvek dostupni u sklopu vašeg naloga.

    U svakom trenutku možete videti koliko poena imate na raspolaganju, kada, zašta i koliko ste ih upotrebili, ali to nije sve! Naše najbolje mušterije ostvariće i razne vaučere, kupone i poklone, kao zahvalnost za ukazano poverenje.

    Dostave se vrše isključivo u termo boxovima, zbog očuvanja topline i svežine hrane koju ste naručili.

    Prosečno vreme dostave je 45-60 min. Minimumalni iznos za dostavu je 500 RSD.

    Dostava je besplatna na teritoriji Beograda.