Joga studio Vera

U studiju vežbamo hatha jogu. To je vrsta joge koja objedinjuje vežbe disanja, tzv. pranajamu, položaje tela, tzv. asane, i vežbe koncentracije. Sama sanskritska reč hata nastala je od dva pojma. „Ha“ – što znači sunce, „Ta“ – što znači mesec. Joga označava sjedinjenje.

5354_Absolute-fit

Fitness studio Absolute Fit

Studio ABSOLUTE FIT je pored POWER PLATE-a opremljen dodatnim spravama i rekvizitima. Idealni uslovi za rad individualnih treninga svih profila rekreativaca i sportista.

Wellness Land

Wellness Land je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sve-obuhvatnu revitalizaciju. Fitness zonu bogato je opremljena Technogym opremom.
wellnessland.rs

Sky Wellness

Eksluzivni fitness centar na 850 m2 u dva nivoa, namenjen rekreaciji i ostvarenju svih Vaših vežbačkih ciljeva. Prostrane svlačionice sa suvim finskim saunama.
skywellness.rs

Fitnes studio Black & White (CENTAR)

Fitnes studio Black & White Beograd – POWER PLATE postiže izvanredne rezultate u BORBI PROTIV CELULITA, SMANJENJU TELESNE MASE, POVEĆANJU SNAGE…

Integral NBG

Fitness centar ”INTEGRAL” na Novom Beogradu, se prostire na 400m², u svom sastavu ima teretanu, aerobik salu, svlačionice, saunu i solarijum.

Fitness i joga za žene

Aerobik, pilates, kardio program, joga, vežbe oblikovanja, individualni programi, pojedinačni termini, program za decu.

Cesarus – fitness

Cesarus fitness raspolaže najnovijim vrhunskim spravama, saunama, svlačionicama sa tuš kabinama i podnim grejanjem.

Power Plate Studio Absolute Fit Zvezdara

Fitnes klub Absolute fit rad zasniva na treninzima na POWER PLATE–u. POWER PLATE je multifunkcionalna fitnes sprava koja stvara mehaničke vibracije, koje se tokom vežbanja prenose na čitavo telo.

Dynamic Pilates & Fitness Studio

Dynamic pilates i fitnes studio osnovan je kao studio za rekreaciju Pilates metodom uz kombinaciju sa kardio trenažerima. Pored grupnog oblika vežbanja rade se treninzi u paru i “jedan na jedan” (individualni treninzi).
www.pilatesdynamic.rs

Power Plate Studio Absolute Fit Konjarnik

Fitnes klub Absolute fit rad zasniva na treninzima na POWER PLATE–u. POWER PLATE je multifunkcionalna fitnes sprava koja stvara mehaničke vibracije, koje se tokom vežbanja prenose na čitavo telo.

Power plate Vidikovac

Dovedite svoje telo do perfekcije u ACTIVE LIFE fitness studiju na Vidikovcu. Otkrijte u čemu je tajna POWER PLATE-a, uverite se u njegovu efikasnost i njegove moćne vibracije i zakažite svoj prvi PROBNI BESPLATNI TRENING.