Kozmetički salon – Mila

U kozmetičkom salonu MILA možete biti lepši i osećati se tako uz naše usluge rađene preparatima Dr. TEMTA. Kao najatraktivnije tretmane salona Mila izdvajamo: mezoterapiju, lipolizu i hijaluronski filer.

Fizikalna terapija Fitness Medico Beograd

Ambulanta za rehabilitaciju Fitness Medico nalazi se na adresi Ščerbinova 6, Banovo Brdo, Beograd. U blizini Ade Ciganlije, Požeške ulice i novog mosta na Adi.

Crno – beli svet

CRNO-BELI SVET osmišljen je i dizajniran kao mesto za opuštanje, odmor i uživanje. U našem centru sve želje i zahteve klijenata ispunjava visoko stručno osoblje, uz preparate vrhunskih proizvođača.
www.crnobelisvet.co.rs

Kneginja

Kneginja Beograd – ako želite da doživite tretman iz snova, da se osetite preporođeno, ulepšano i sveže posetite salon na adresi Kneginje Zorke 5 u Beogradu, u blizini Slavije i Hrama Svetog Save.
www.kneginja.rs

AntiAging Centar

ANTIAGING CENTAR je brend koji se po tipu i kvalitetu usluga bitno izdvaja iz ponude najrazličitijih centara lepote i zdravlja u našem okruzenju. Na dve lokacije u Beogradu, na Slaviji i u Zemunu.
www.aacentar.com

ZD Drim

Zd Drim postoji na tržištu već dugi niz godina. Snadbevamo mnogobrojne frizerske i kozmetičke salone, apoteke, fitnes klubove u Srbiji i susednim zemljama.
www.zddrim.co.rs

Aquatonale Beauty Academy

Aquatonale Beauty Academy je osnovana sa ciljem da obučava nove buduće, i već postojeće, kozmetičare novim tehnikama svih novih tretmana za lice i telo.
aquatonale.rs

Kozmetički salon – Fantazija

Kozmetički salon Fantazija nalazi se u T.C. Banjica. Pružamo sledeće kozmetičke usluge: solarijum, depilacija, tretmani lica, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju, nadogradnja i farbanje trepavica i obrva, masaža.