Restorani koje preporučujemo

Lorenzo & Kakalamba

LORENZO & KAKALAMBA je originalni prostor koji predstavlja jedinstvenu koncepciju sukoba između Firence i Pirota. Impresivan amaterski poduhvat gurmana entuzijaste je dobio svoje sokantno obličje koje Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
www.lk.rs

Restoran – Stari bunar

Restoran ima veliki izbor jela nacionalne i internacionalne kuhinje, na dnevnom meniju nalaze se svaki dan druga kuvana jela sa raznih podneblja. Široka ponuda jela od mesa i jela od ribe. Radno vreme restorana je od 10 do 24h svakim danom.
www.restoranstaribunar.com

Inter Hollywood

Restoran Inter Hollywood u Ledinama sa opravdanjem nosi epitet najekskluzivnijeg na Balkanu, i to zahvaljujući ambijentalnoj rasveti i idealnom arhitektonskom rešenju sa dva bazena.
restorani-za-svadbe.com

Bar-restoran Godo

Cafe Bar GODO je splav smešten na obali reke Save u bloku 70. To je višenamenski scenski, klubski, izložbeni i konferencijski prostor.
www.splavgodo.com

Restoran – Careva Ćuprija

U izveštaju pukovnika Ilije Garašanina iz januara 1847. godine o “Državnim dobrima varoši Beograda i okruga Beograskog” još od 1846. godine postojala je mehana kod “Careve ćuprije” sa 4 sobe. Restoran “Careva ćuprija” je jedan od spomenika grada Beograda.
www.carevacuprija.rs

Restoran Palilula

Nepostojano C na uglu ulica Starine Novaka i Knez Danilove. U srpskoj gramatici je poznat izraz nepostojano A, a kao primer za to se najčešće navodi menjanje imenice vrabac po padežima: vrabac, vrapca, vrapcu… Pošto je vrabac jedan od najstarijih simbola Beograda, ta se asocijacija gotovo sama nametnula za početak priče o jednom nešto novijem,…

Restoran Madera

Čuveni gradski boemi su, još davnih dana, odabrali naš restoran kao mesto na kom su počinjali i završavali dan. I danas Vas restoran Madera, sa starim šarmom, ali u modernom, redizajniranom ambijentu očekuje u Bulevaru kralja Aleksandra 43.
www.maderarestoran.com

Restoran Šešir moj

Sa izuzetnim zadovoljstvo Vam predstavljamo restoran nacionalne kuhinje “Šešir moj”. Nalazi se u srcu Beograda, tačnije u živopisnoj Skadarskoj ulici.
Veličanstveni ambijent restorana “Šešir moj” je osmišljen tako da će se poigravati sa svim Vašim čulima.
www.restoransesirmoj.co.rs

Caffe restoran Ž

Nalazimo se u ulici Peđe Milosavljevića 23a, koja je u neposrednoj blizini groblja. Uspešno poslujemo već 16 godina.
Kod nas možete organizovati razna parastosna posluženja i ručkove.
www.restoran-z.com

Jahting klub Kej

Nalazimo se na najlepsem delu novobeogradske strane obale Dunava, izmedju Usca i hotela Jugoslavija,
nedaleko od samog centra grada okruzeni netaknutom prirodom. Posedujemo cetiri broda, opremljena tako da u svakom trenutku pruze gostu onakav oblik boravka kakav gost zahteva.
www.klubkej.com

Kineski restoran – Makao I

Kineska kuhinja je tokom vekova postojanja postala, sama po sebi nezaobilazan deo kineske kulture, ne samo u toj mnogoljudnoj zemlji, već i u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji. Karakteristika ove kuhinje je kombinacija različitih ukusa, boja i mirisa.
www.makao-bg.com

Kineski restoran – Makao II

Nanese li vas put na Dedinje, ne propustite da posetite MAKAO II, drugi restoran u našem lancu restorana. Kapaciteti ovog restorana su veći u odnosu na prethodni.Raspolaže sa dve sale koje primaju oko 60 gostiju, a poseduje i baštu sa 44 mesta.
www.makao-bg.com

Makao III

Ukoliko ste kod kuće, ili kod prijatelja, a želite da jedete, i tu su vam “MAKAO” restorani na raspolaganju, budući da vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Vi pozovite naše brojeve telefona i poručite, a mi dovozimo u dogovoreno vreme.
www.makao-bg.com

Etno restoran Gradimir

Etno-klub restoran Gradimir na Vračaru je omiljeno mesto okupljanja kako bivših tako i sadašnjih folkloraša, mladih i onih koji su željni dobre zabave. U restoranu možete organizovati sve vrste veselja (svadbe, rođendane, proslave firmi i sl.) do 120 osoba.

Restoran Letnja Pozornica

Nalazimo se u neposrednoj blizini hipodroma na Koštutnjaku.
Organizujemo sve vrste prijema do 220 mesta: Svadbe, Krštenja, Rođendani, Kokteli, Ispraćaji, Drugarske večeri

restoran kovac beograd

Restoran Kovač

Restoran ‘Kovač’ Od jutra do svitanja To nije samo restoran u kome se, od davnina, u svako doba dana ili noći može pojesti prava srpska hrana, to je ‘Kovač’, kafana u kojoj se osećate kao gosti pravih srpskih domaćina. Na ovom mestu, priča se, nekada je bila drumska kafana. Pored druma kojim su u ‘tursko…

Srpska brvnara

Pored ovog neobičnog ambijenta “Srpska brvnara” Vam omogućava da uživate u vrhunskim tradicionalnim kulinarskim specijalitetima koji će i najzahtevnije gurmane ostaviti bez daha.
www.srpskabrvnara.rs

Biber MG01

Biber potiče iz Indije, Indonezije i sa Sumatre, i jedan je od “krivaca” za Kolumbova putešestvija. Od ove godine i Beograd ima svoj biber reč je o novo otvorenom restoranu Biber mg01. Oznaka mg01 označava najfiniji biber tako da smo mi u tom maniru napravili spoj najfinijih ukusa i modernog, savremenog enterijera. www.biber.rs Na meniju…

Kineski restoran Wu Ming

Kineska kuhinja je nezaobilazan deo kineske kulture, ne samo u zemlji porekla, već svuda u svetu. Takodje veoma rasprostranjena i u našoj zemlji. Restoran Wu Ming odiše ambijentom daleke Azije, gde nastojimo da svojim gostima pružimo najbolju hranu i uslugu.

Restoran Mavijan

SUR Mavijan je počeo sa radom 1991. godine. Naziv je dobio po čuvenom plavom golubu. U prvobitnoj formi je poslovao kao caffe club, da bi se 2000-te godine transformisao u restoran koji krase epiteti kao što su tradicija i savremenost, kvalitet, prijatan ambijent, vrhunska usluga, ljubazno osoblje.