Stomatološke ordinacije u Beogradu

knjigovodstvena agencija za stomatologe

My Dent

Stomatološka ordinacija MY DENT, Bulevar Zorana Đinđića 56, Novi Beograd. Saradnjom sa stručnjacima iz različitih specijalističkih grana stomatologije postižemo vrhunske rezultate iz oblasti stomatologije.
www.mydent.rs

Dental Center

Mi smo prvi dentalni centar u Srbiji koji u svom sastavu ima sve na jednom mestu: 3 savremene stomatološke ordinacije, najsavremeniji 3D Ortopan Soredex Cranex 3D i zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u Jugoistočnoj Evropi!

Stomatološka ordinacija – DIV

Stomatološka ordinacija DIV postoji već skoro dve decenije i pruža sve vrste stomatoloških usluga.
Dr Vera Đuričić-Peklar – vlasnik
Svetog Save 8/1, 11000 Beograd
Telefon: 011/2445-328

Stomatološka ordinacija Lena V

Dugogodišnje profesionalno iskustvo i zadovoljni pacijenti su garancija kvaliteta naseg rada i dovoljna su preporuka da nas i vi posetite. Naš tim čine iskusni doktori stomatologije, hirurg, protetičari, kao i kolege saradnici drugih specijalnosti.

Dental studio Dr Vladimir Bušetić

Osnovana je 1999. god kao porodična delatnost. Stručnost osoblja, vrhunski kvalitet usluga, rad sa najsavremenijim materijalima i pristupačne cene naša su najbolja preporuka!

Stomatološka ordinacija Orto

Nalazimo se na Voždovcu, u mirnom i zelenilom okruženom kraju, dobro povezani sa ostalim delovima grada dvema velikim saobraćajnicama – Bulevarom Oslobođenja i Bulevarom Vojvode Stepe.
www.orto.rs

Stomatološka ordinacija Stanojević

Našim pacijentima možemo da ponudimo usluge najnovije metode lečenja, besplatnog pregleda zuba, savete i savremene materijale.
Studentska 31/5, 11000 Beograd