Adelante – Škola Stranih Jezika

logo_adelante

Škola Adelente Vam nudi bogat izbor programa za učenje stranih jezika uz visok kvalitet nastave. Modernizovan prostor omogućava Vam prijatnu atmosferu, a stručni kadar kreira nastavu prema vašim potrebama i u periodu koji vama odgovara.

  • U našem Centru možete pohađati kurseve engleskog, španskog, italijanskog, nemačkog, francuskog, ruskog i grčkog jezika, od početnog do najvišeg nivoa.
  • Kursevi su namenjeni i prilagođeni polaznicima predškolskog i školskog uzrasta, kao i odraslima.
  • Cilj nam je da primenimo najsavremenije metode učenja jezika, da našim polaznicima obezbedimo najkvalitetnije udžbenike i nastavne materijale uz kompletan multimedijalni pristup.
  • Nastava obuhvata jednosemstralni (4 meseca) i dvosemestralni kurs (10 meseci).
  • Nivelacija svih kurseva koji se održavaju u našoj školi u skladu su sa zajedničkim evropskim portfoliom za strane jezike, prema skali od A1- C2.
  • Rad se odvija u manjim, poluindividualnim grupama (do 4 polaznika) ili u okviru grupne nastave (5-8 polaznika).
  • Testiranje tj. određivanje nivoa znanja za bilo koji kurs vršimo besplatno!

Adelante KIDS

Predškolski uzrast

Školski uzrast

U okviru škole Adelante nudimo vam programe Adelante KIDS za decu uzrasta od 3 do 14 godina. Škola Adelante vam nudi mogućnost da vaše dete na lak i zabavan način uz pomoć stručnog kadra savlada engleski, nemački, francuski, italijanski ili španski jezik.

Čekamo Vas da nam se pridružite!

skolastranihjezika.rs

Nastava za predškolski uzrast je prevashodno bazirana na izvođenjima tematskih celina uz korišćenje audio-vizuelnih sredstava: cd-ova, dvd diskova, muzičkih instrumenata, fleš kartica, postera, slagalica itd.

Nakon svake tematke celine organicujemo Čokoladni kviz, koji je tako osmišljen da na zabavan način podstakne decu na takmičenje u znanju.

Kurs traje 4 meseca i nastava se održava dva puta nedeljno po 45 minuta. Upis se vrši tokom cele godine.

Nastava za školski uzrast je bazirana na širenju i ušavršavanju kompletne jezičke kulture koju čine govor, čitanje, pisanje i razumevanje.

Kurs traje 4 meseca i nastava se održava dva puta nedeljno po dva školska časa (90 minuta). Upis se vrši tokom cele godine.

Čekamo Vas da nam se pridružite!

skolastranihjezika.rs

Adresa:

Izvorska 75, 11030 Banovo brdo

Telefoni:

011/3544-056

Web sajt:

www.adelante.rs