Aerobik i fitness studio – Jungle power

jungle-power-fitness

Fitnes studio Jungle Power nudi vam 10 različitih programa podeljenih po zonama koje označavaju jačinu pojedinačnih treninga prema mogućnostima vežbača, kao i veliki broj mogućnosti kombinovanja treninga, od vežbi za oblikovanje, snage, do jakog kardio programa.

CRVENA ZONA (red zone power)

– Full power fight

– Fitn’kick box

– Jump fit

– T-MAX 60

Najjača je zona. Radi se uz brzu muziku od 145-160 BPM.

Full power fight – kombinacija 5 borilačkih veština ukomponovanih u aerobni program. Izuzetno jakog intenziteta uz extra muziku.

Fitn’kick box je trening na stojećim džakovima uz koreografiju.

Jump fit je kardio trening najjačeg intenziteta, radi se na trambolinama i zahteva kompletno zdrav organizam. Izuzetan je za zatezanje celog tela, podiže energiju, ubrzava limfu i između ostalog sagoreva veliki broj kalorija.

T-MAX 60 je novi program u crvenoj zoni, popularniji kao TERMINATOR. Radi se o programu koji cilja određene mišićne grupe na kojima se uvek nagomilava najviše masnih naslaga na telu (stomak, butine, stražnjica,nadlaktice). Radi se iz 3 dela kardia visokog intenziteta. Iza svakog se izvode vežbe sa opterećenjem ili otporom.

PLAVA ZONA (blue zone power)

– Tae bo

– Stepn’action.

Tae bo –  kardio program srednjeg do jakog inteziteta, kombinacija aerobika, borilačkih veština i plesa.

Stepn’action –  kombinacija originalnih koreografija i drilla na stepu i dance koreografija koje se rade samo na parteru uz široku lepezu muzike od salse, sambe, rumbe, ča ča ča, hip hopa, rocka, regea, latino muzike itd. Izuzetan je za donji deo tela.

ZELENA ZONA (green zone power)

– pilates

– yoga

– streching

NARANDŽASTA ZONA (orange zone power)

Total tone

Power fit

Programi koji su isključivo vežbe snage. Rade se bez kardio dela, sa osmominutnim zagrevanjem po principu kružnog treninga, što znači da se radi celo telo. Najveći napredak ima ako ih radite svaki drugi dan.

Total tone se radi sa bućicama težine do 5kg, body barovima, medicinskim loptama i uz pomoć step klupa kod pojedinih vežbi. U toku treninga se izoluje jedna velika grupa mišića koja se radi do otkaza i ne ponavlja se sledećih nekoliko treninga. Svaki trening je uglavnom drugačiji od prethodnog.

Power fit se radi uz pomoć šipki i ploča različitih težina koje se menjaju tokom treninga različito za pojedine mišićne grupe. Koreografije se rade 2-3 meseca. Kao i total tone najbolje rezultate daje ako se radi svaki drugi dan.

ŽUTA ZONA (yellow zone power)

Zona snage iz statičkog spiralnog naprezanja.

– BODY FACT program koji se sastoji iz 2 dela:

  1. deo je lagani kardio usporenih, uglavnom spiralnih pokreta, za koje je potrebna jaka koncentracija za pravilno izvođenje
  2. deo koji je kombinacija sporih vežbi na parteru koje se rade iz raznih uglova da bi se potaklo naprezanje dubokih mišića.

– DRIFT CORE je kombinacija vežbi fokusirana na središnji deo tela, odnosno na stomačne i leđne mišiće. Potiče takođe duboke mišiće na rad i odličan je za one ljude koji većinu svog dana provedu u sedećem položaju.

Vaš Jungle Power fitness team

Vežbe se izvode uz pomoć lopti, kikiriki lopti, lastex traka, krutih traka, drvenih palica, bućica malih težina i medicinskih lopti.

Nakon svih kardio programa, odrađuju se po 2-3 mišićne skupine na parteru i ne ponavljaju se tokom nedelje.

Kardio programi u crvenoj zoni se rade 2-3 meseca koreografski za razliku od vežbi na parteru koje se menjaju od treninga do treninga, tako da tokom nedelje uz kardio treninge odrađujete i sve mišićne skupine.

Ne moramo naglasiti da se svi programi rade uz obavezno zagrevanje i obavezno istezanje na kraju treninga, tako da svaki program traje oko 1 sat i 15 minuta.

Pridružite nam se, ne kažemo da smo najbolji, to prepuštamo vama!!!

  • prostor od 240 m² bez stubova visine 5,5 m!
  • po ceni od 25 € za neograničeni broj termina, stručne savete, odlične vežbe, extra muziku i još bolju ekipu uradite najviše za sebe. Preoblikujte svoje telo, zategnite se, smršajte i što je najvažnije osećajte se full!!!

Adresa:

Surčinski put 15b,

Bežanijska kosa

11000 Beograd

Telefoni:

060/1332-509
063/250-521

Web sajt:

www.junglepowerfitness.com