aaaAgencija IBIS-ASTRA osnovana je 1995. godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik je Radmila Vidosavljević. Agencija je registrovana kao specijalizovana agencija za izadavanje i kupoprodaju stanova, kuća, poslovnih prostora i lokala. Trenutno pokrivamo  nepokretnosti na teritoriji Beograda i Crne Gore.

aaaU svom dugogodišnjem radu sarađivali smo sa ambasadama, predstavništvima, kompanijama, sportskim klubovima i fakultetima. Naš princip rada je da se svaki klijent ispoštuje, da se svakome omogući da pronađe prostor u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

aaaRadno vreme agencije je radnim danima od 10 – 18h. Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve nepokretnosti koje nudimo dobili smo direktno od vlasnika (ili njihovih ovlašćenih zastupnika). Takođe, agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti kao i savetovanje pri adaptacijama.

aaaAgencija svoje usluge naplaćuje isključivo po obavljenom poslu u iznosu 50% na dogovorenu mesečnu kiriju kod zakupa, a 3% u odnosu na dogovorenu cenu kod kupoprodaje.

aaaNa našem web sajtu dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama, a uskoro i o dešavanjima na tržištu nekretnina u Beogradu.

]]>