AKSA Baby Planeta je lanac specijalizovanih prodavnica koji kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pruža jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rodjenja. Svoju prvu radnju Aksa je otvorila 1994. godine.

Danas AKSA Baby Planeta poseduje više radnji u Srbiji koje su prepoznatljive po konceptu “sve na jednom mestu za bebe i malu decu”. Trudimo se da zadovoljimo sve želje i potrebe dece i njihovih roditelja korisnim savetom i prijateljskim osmehom.


USLUGE:

Aksa Baby Planeta u svojim prodavnicama nudi i dodatne vrednosti osim prijatne kupovine.

Posebnu pažnju posvećujemo odnosu sa kupcima, potrebama mladih roditelja, kao i našim najmlađim posetiocima.


PROIZVODI:

Aksa Baby Planeta je prepoznatljiva po najširoj lepezi proizvoda za bebe i malu decu.

Asortiman čine 10.000 artikala i više od 300 poznatih robnih marki za decu. Tu su Pampers, Disney, Nuk, Nuby, Graco, Giordani, Peg Perego, Plebani, Baby Star, Mils, Dirkje, Lindam, Nivea i Chicco kozmetika, kao i mnogo toga drugog.

Obezbeđen je kompletan asortiman za prvo opremanje novorođenčeta, po sistemu „sve na jednom mestu po povoljnim cenama”: hrana za bebe (mlečne formule, kašice, sokići), razne vrste pelena, flašica, cucli, kolica, dečjih krevetaca (nova linija pokretnih – rasklopivih, kao i raznovrsnih stabilnih krevetaca), nosiljki, šetalica, posteljine, odeće, kao i mnogih drugih potrepština za novorođenče.

Veliki je izbor baby i dečje odeće za uzrast do 6 godina, kao i igračaka za decu svih uzrasta.

]]>