Auto Centar Aca

logo_aca

Auto centar Aca se nalazi na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe 317, u Beogradu.

Brza, efikasna i odgovorna usluga na jednom mestu!

Auto servis Aca Vama na usluzi!

Auto servis Aca je počeo sa radom 1998.godine, i do danas radi kao odgovoran servis za dijagnostiku i popravku svih kvarova sa elektrikom i elektronikom Vašeg vozila.
Dugogodišnjim radnim iskustvom i stečenim znanjem predstavlja najbolji izbor kada tražite kvalitetnu uslugu i povoljne cene.

Poseduje i koristi pri radu savremenu opremu i alate, kako bi popravka Vašeg automobila bila efikasna i brza. Praćenjem promena na svetskom tržištu, auto centar Aca teži da pri radu uključi moderne tehnike i metode popravki, koje omogućavaju da sigurno i precizno rešava kvarove na Vašem vozilu.

Usluge koje servis Aca nudi kada je u pitanju elektrika Vašeg vozila su:

– servis alternatora i alnasera
– popravka svih elektro kvarova
– ugradnja dodatne opreme
– kompjuterska dijagnostika
– popravka airbag-ova, abs-a

Auto centar Aca nudi i popravku džipova LAND CRUISER, uz mogućnost nabavke originalnih delova!

Automehaničari u auto centru Aca vrše brzu i efikasnu zamenu ulja, filtera, antifriza i kočionog ulja na Vašem automobilu. Pravovremena zamena omogućiće Vašem vozilu nesmetan rad, a Vama sigurnost pri vožnji.

Kvalifikovani električari uz pomoć detaljne kompjuterske auto dijagnostike detektovaće i ukloniti kvar na Vašem automobilu, u najkraćem vremenskom roku. Dobićete odgovore na sva Vaša pitanja i pomoć prilikom održavanja Vašeg vozila u savršenom izdanju.

Veliki broj zadovoljnih klijenata i korektan odnos sa vlasnicima vozila svedoče o kvalitetu usluga koje servis nudi. Uz pomoć originalnih rezervnih delova, servis Aca Vam garantuje najbolji vid popravke Vašeg automobila.

Adresa:

Vojvode Stepe 317, 11000 Voždovac

Telefoni:

011/ 24 64 785

061/17 88 055