Auto centar Line

logo_line

Auto centar Line je prvi zvanični Bilstein servis u Srbiji.

Auto servis je opremljen za obavljanje usluga: automehanike, autoelektrike, autoelektronike, autodijagnostike i popravku klima uređaja.

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 8 – 17h, Subota od 8 – 15h, Nedelja je neradni dan

Auto centar Line je prvi zvanični Bilstein servis u Srbiji. Nemačka fabrika amortizera – Bilstein se nalazi u svetskom vrhu po kvalitetu i pouzdanosti. Mnogi novi automobili izlaze sa proizvodne trake sa ugrađenim Bilstein amortizerima. Obzirom da se u Srbiji, zadnjih godina najvise prodaju Bilstein amortizeri, Bilstein je odlucio da u Beogradu otvori servis koji ce biti, po nemačkim standardima, opremljen i stručno osposobljen za pravilnu ugradnju amortizera za sve marke automobile.

Auto servis je pored toga opremljen Hofman uređajem za centriranje trapa na automobilima. Vulkanizerske usluge: montaža, demontaža i balansiranje guma, se takodje obavljaju na vrhunskoj opremi. Autoservis se bavi ugradnjom i prodajom auto guma najpoznatijih svetskih proizvođaca.
Auto servis je opremljen za obavljanje usluga: automehanike, autoelektrike, autoelektronike, autodijagnostike i popravku klima uređaja. Servis je osposobljen za održavanje vozila i voznih pakova velikih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, firme mogu ostvariti niz pogodnosti.

Ovaj auto-servis je deo firme Auto Line d.o.o. koja se bavi prodajom originalnih rezervnih delova i delova za prvu ugradnju (Original Equipment) iz programa General Motors Opel, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, BMW i dr.

U auto-servisu je moguće servisiranje sledećih marki automobila: Opel, Volkswagen, Peugeot, Renault, Citroen, Škoda, Fiat, Seat, Mercedes.

AUTO SERVIS – USLUGE:

  • AUTO MEHANIKA
  • AUTO DIJAGNOSTIKA
  • AUTO KLIME (SERVIS)
  • CENTRIRANJE TRAPA
  • VULKANIZERSKE USLUGE (balansiranje montaža i demontaža)
  • UGRADNJA AMORTIZERA

Adresa:

Jovanke Radaković 33a
11000 Palilula

Telefoni:

011/2756-034

011/2756-826

Web sajt:

www.autoservis-line.com