Auto Line Citroen

Auto-centar

Auto Line d.o.o. je firma koja se od 1995. godine bavi prodajom originalnih rezervnih delova i delova za prvu ugradnju (Original Equipment) iza sledeće brendova vozila:

Renault, General Motors Opel, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, BMW i dr.

Maloprodajni i veleprodajni objekti firme nude širok asortiman različitih proizvoda (auto delovi, auto oprema itd). Kroz distribuciju određenih brendova (Febi, Bilstein, Bremi, Sachs, Mahle, Tesla, Filtron, Huco i dr) Auto Line nudi pojedine grupe delova i za vozila Mercedes, BMW, Ford, FIAT, Renault, Citroen, Peugeot itd.

Auto Line je firma namenjena svim maloprodavcima, klijentima i kupcima koji žele da izgrade dugotrajan odnos sa pouzdanim partnerom i veleprodavcem auto delova. Glavno usmerenje firme je da asortimanom, kvalitetom i cenom zadovolji potrebe prodavnica, servisera i potrošača. Visok nivo usluga uz pristupačne cene delova i opreme, kao i kompletna tehničko-stručna podrška visoko su pozicionirali firmu Auto Line na srpskom tržištu auto-delova.

Firma Auto Line d.o.o. posluje od 1995. godine na tržištu Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu koji je firma razvila sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom poverenju i stručnosti, firma Auto Line plus je postala pouzdan partner u obezbeđenju rezervnih auto delova mnogim prodavcima širom Srbije.

Osnovne delatnosti firme “Auto Line” su veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova za sledeće brendove vozila: Renault, Peugeot, Citroen, Opel, Volkswagen, BMW, Audi, Škoda i Seat. Kroz prodaju i distribuciju određenih brendova firma Auto Line obezbeđuje i pojedine grupe delova za Mercedes, Ford, Fiat i druga vozila. Prodajni asortiman firme, kvalitet i cena proizvoda, stručno osoblje, usmereni su ka potrebama klijenata firme – prodavnicama auto delova, serviserima i krajnjim potrošačima (kupcima).

Prodajni asortiman firme – Prodajna mesta firme (Severvni bulevar 5v, Višnjička 98 i Sarajevska 44 – BMW delovi) snabdeveni su originalnim delovima za različite brendove vozila, ali i sa delovima visokog kvaliteta (OE – Original Equipment) od renomiranih evropskih proizvođača koji proizvode delove za fabričku ugradnju.

Firma preporučuje rezervne delove visokog kvaliteta od poznatih evropskih proizvođača (delovi za prvu ugradnju): Febi-Bilstein, Mahle, Elring, Filtron, Huco, Topran, Sachs, Ate, Bremi, FTE-FAG, Wahler, Bosch, Gates i i dr). Za manje zahtevne kupce “Auto Line” nudi dosta jeftinih delova za Opel i druge marke vozila, koji se uvoze iz Azije i na koje firma daje garanciju.

Radno Vreme:
Radnim danima: 08:00 – 19:00 h
Subotom: 08:00 – 15:00 h

Adresa:

Severni bulevar 5v, 11050 Zvezdara

Telefoni:

011/2084-089

011/2084-088

Web sajt:

www.renodelovi-line.com