Auto Line plus

Auto-centar

OPEL

Auto line doo Beograd više od četrnaest godina radi na razvoju profesionalnog odnosa sa svojim kupcima u Srbiji. Taj odnos, zasnovan na poverenju, poslovnosti i stručnosti, je omogućio da Auto Line doo postane pouzdan partner u svakodnevnom obezbeđenju rezervnih delova za vozila iz programa: Vw-Audi-Škoda-Seat i Opel.

  1. Auto delove za VW-AUDI vozila smestili smo na lokaciju: Severni bulevar 5v, Beograd,(500 metara od kruznog toka kod Bogoslovije).
  2. Auto delove za Opel i ostala vozila smestili smo na lokaciju: Višnjička 98, Beograd

Naše glavno usmerenje da asortimanom, kvalitetom i cenom zadovoljimo potrebe prodavnica i servisera. Naša osnovna delatnost je veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova iz Volkswagen – Audi i Opel programa, sa kompletno stručnom podrškom.

Kroz distribuciju određenih brendova (Febi, Bremi, Sachs, Mahle, Tesla, Filtron, Huco…) na lageru imamo pojedine grupe delova i za vozila Mercedes, Bmw, Ford, Fiat, Renault, Citroen, Peugeot, i dr.

Naši objekti su dobro snabdeveni kako sa original delovima, tako i sa delovima visokog kvaliteta od renomiranih evropskih proizvođača koji proizvode delove za fabrčku ugradnju za Vw-Audi, Opel i druga vozila. Takodje, za manje zahtevne kupce smo obezbedili dosta jeftinih delova koji se uvoze iz Azije, na koje takodje dajemo garanciju.

Preporučijemo rezervne delove fabrika koje proizvode delove za prvu ugradnju, koji su izuzetno visokog kvaliteta od poznatih evropskih proizvođača kao npr. MAHLE, ELRING, SACHS, ATE, BREMI, FTE-FAG, HELA, LEMFORDER, LOBRO, FEBI, BILSTEIN, GATES, WAHLER, BOSCH i dr.

U ostaloj ponudi, nudimo:

  • Motorna, menjačka ulja i kočione tečnosti: CASTROL, MOBIL, MOTUL, TOTAL, VALVOLINE, OPTIMA
  • Akumulatore: TESLA – Brčko.
  • Auto gume: Tigar i Michelin

Radno Vreme:
Radnim danima: 09:00 – 17:00 h
Subotom: 09:00 – 15:00 h

www.autoline.rs

Adresa:

Višnjička 98, 11060 Palilula

Telefoni:

011/2086-200

011/2979-200

Fax:

011/2784-909

Web sajt:

www.opel-prodaja.com