Teren-balon se nalazi na Kanarevom brdu u dvorištu Srednje mašinske škole Petar Leković ul. Vukasovićeva br. 21a. Zimsko-letnja varijanta: zimi se postavlja balon koji ima duplo platno (komore) pa je idealan za fudbal, ne trebaju martinele, samim tim sprečene su povrede zbog vazdušnih jastuka sa svih strana. Sam balon je odličnog kvaliteta i sa pomoćnim mašinama i trostrukom izmenom vazduha na sat vremena obezbeđuje odlično grejanje u zimskim uslovima. Osvetljenje je na samom balonu pa je vidljivost izuzetna po svim svetskim standardima.
Letnja varijanta:
je odlična zbog specifično postavljenog terena (okružen šumom, salom i parkingom) i udaljen od zgrada i ulica, te na taj način obezbeđuje izuzetan mir igračima. Podloga je urađena od izuzetno kvalitetne veštačke trave u dve boje namenjene za fudbal i tenis, sa odličnom drenažom i padovima pa omogućava brz izlazak igrača na teren i posle najobilnijih padavina.

Sportski centar Imperija ima u ponudi još jedan balon, na istoj lokaciji koji je sličan po strukturi gore opisanom s tom razlikom što ima statične martinele, koje nisu na naduvavanje, kao kod prvog.
U sklopu centra nalazi se i organizovana škola tenisa koju vodi dugogodišnji licencirani Viši teniski trener, tel. 063/8005-487

Škola raspolaže sa većim brojem polaznika i takmičara sa izuzetnim rezultatima u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Upis novih članova je u toku.

U sklopu centra nalazi se kafić za korisnike terena, sa ljubaznim osobljem, prijatnim ambijentom i pristupacnim cenama. Takođe, u novim prostorijama, od nedavno, možemo da Vam ponudimo rekreativne aktivnosti kao što su:
  
   • Aerobik
   • Fitness
   • Yoga
   • Pilates
Obezbeđen parking za posetioce.


Cene termina za balon:

  • 3.800din – standardan termin
  • 3.300din – mesec dana unapred
  • 2.500din – za termin od 00h-15h

 

]]>