BMW Line

logo-auto-line

Firma Auto Line plus d.o.o. posluje više od 14 godina na tržištu Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu koji je firma razvila sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom poverenju i stručnosti, firma Auto Line plus je postala pouzdan partner u obezbeđenju rezervnih auto-delova mnogim prodavcima širom Srbije.

Osnovne delatnosti firme Auto Line plus su veleprodaja i maloprodaja rezervnih auto-delova za sledeće brendove vozila: BMW, Opel, Volkswagen, Audi, Škoda i Seat. Prodajni asortiman firme, kvalitet i cena proizvoda, stručno osoblje, usmereni su prema potrebama klijenata firme – prodavnicama delova i servisima (serviserima).

Prodajni objekat firme, BMW Line (Sarajevska 44, Beograd) snabdeven je sa originalnim delovima za BMW vozila, ali i sa delovima za prvu ugradnju (OE – Original Equipment) koji su visokog kvaliteta. Ponuda firme obuhvata i: motorna, menjačka ulja i kočione tečnosti (Castrol, Mobil, Motul, Total, Valvoline, Optima); akumulatore (Tesla, Brčko); auto-gume (Tigar, Michelin i Debika).

Adresa:

Sarajevska 44
11000 Beograd centar

Telefoni:

011/3619-595

011/3618-828

Web sajt:

www.bmwdelovi.com