Fitness studio BOOM – Teretana na Vračaru

logo-boom

Boom fitness centar,  uz dobro opremljen i  prostran studio sa kardio spravama, mašinama za jačanje mišića i mnoštvom rekvizita, uključujući  tim profesionalnih trenera , predstavlja ekskluzivno mesto za rekreaciju.

Imajte poverenja i poklonite nam svoje vreme. 

U samom srcu Beograda, na Vračaru, nalazi se Boom fitness centar, idealno mesto za rekreaciju.

U cilju unapređenja kvaliteta života, pobrinuli smo se da ljudi koji rade sa vama budu iskusni stručnjaci, koji će vam pomoći da ostvarite zacrtani trening plan. Uz nadzor profesionalnih trenera u kombinaciji sa redukovanom ishranom, spremni smo da vas podržimo u ostvarivanju rezultata, bilo da je reč o podizanju mišićnog tonusa, ispravljanju sitnih nepravilnosti na telu ili redukciji telesne mase.

Trening u teretani vođen  od strane naši trenera daje sigurne rezultate u redukciji telesne težine,  i postizanju većeg nivoa  opšteg  psihofizičkog blagostanja.  Uz direktan nadzor naših trenera, prijateljsku atmosferu,  visok nivo motivacije i istrajnost u treniranju, zajedno ćemo doći do željenih rezultata.

Važno je gde trenirate, ali je ključno ko vas trenira.

Pored prostranog studija za vežbanje, klub sadrži dobro opremljene svlačionice, i kupatila sa tuševima. Člasntvo u Boom fitness centru, našim klijentima pruža mogućnosti za ostvarivanje  popusta i pravo na korišćenje akcija koje smo spremili za vas.

Za sve informacije pozovite 065/ 47 74 773, ili nam pišite na info@boomfitness.rs

Boom fitness centar vam nudi mogućnost za:

  • Samostalno treniranje, odnosno samostalno korišćenje teretane i kardio programa;
  • Rad sa trenerom, u pitanju je vođeni trening osmišljen za potrebe vežbača, koji uključuje najviše 3 vežbača, u terminu sa jednim trenerom;
  • Rad sa trenerom 1 na 1, trening specijalno osmišljen da koriguje sve nepravilnosti koje pojedinac želi, uz nutrcionistički režim ishrane.

Radno vreme:

Ponedeljak- sreda- petak: 07:00-22:00 h

Utorak- četvrtak: 09:00-22:00 h

Subotom i nedeljom: 09:00- 16:00 h

Adresa:

Gajeva 9, Crveni Krst

Adresa:

Gajeva 9
Vračar

Telefoni:

065/47-747-73
Vlada trener

Web sajt:

www.boomfitness.rs