Bulevarac Rođendaonica

logo_bilevarac

Prednost Bulevarca u odnosu na slične klubove je u tome što je Bulevarac podjednako dobro mesto za provod i dece, a i roditelja. Praktično, to su dve paralelne zabave, odvojene, a istovremeno i zajedno.

Koncept Bulevarca je i po cenama i po sardžaju prevashodno namenjen mladim roditeljima koji žele da deci, kao i rodbini i prijateljima omoguće dobru zabavu.

Klub se nalazi u gradskoj vili iz 1928. godine, rekonstruisanoj i renoviranoj pre devedesetak godina. Ceo prostor je prigodno oslikan i ostavlja utisak nijansirano nadrealnog. Prvi nivo kluba od oko 80 m2 sa velikim šankom i udobnim garniturama za sedenje, namenjen je roditeljima dece i rodbini slavljenika ili slavljenice. U tom nivou su takođe dve velike terase od oko 80 m2. Na gornjem nivou, koji je vizuelno povezan sa osnovnim nivoom luksuznim stepeništem i galerijom, je disko, odnosno prostor za zabavu, igru, karaoke i sl… Tu je takodje i odvojen prostor za bebe sa odgovarajućim sadržajima, kao i dečja trpezarija za zakusku i tortu.

Naša ponuda je prilagođena Vašim potrebama i mogućnostima. U osnovnoj ponudi je prostor sa kompletnim inventarom i pozivnicama, kao i dve devojke, servirke, koje Vam omogućavaju da se na Vaš najsrećniji dan osećate sasvim opušteno. Ukoliko želite da i sami maksimalno uživate u duštvu prijatelja i rodbine mi Vam takođe obezbeđujemo piće po nabavnim maloprodajnim cenama, organizujemo ketering i angažujemo profesionalne animatore za decu.

Akcija: ponedeljkom, utorkom sredom i četvrtkom 20% popust

Dobrodošli u rođendaonicu Bulevarac!!!

Adresa:

Bulevar kralja Aleksandra 438
11000 Zvezdara

Telefoni:

011/2860-863

065/2131-658

Fax:

011/2860-879

Web sajt:

www.igraonicabulevarac.rs