“The Black Turtle” pabovi, poznatiji kao “Kornjače”, dobro su znani medju beogradskim pivopijama po originalnim pivima ko se toče isključivo kod nas. Rečje o specijalitetima kuće, pivu sa voćnim ukusima. Izuzev neobičnih ukusa piva ponosimo se i atmosferom klasičnih irskih pabova. Veliki drveni šankovi, topao ambijent kojim dominira drvo, žive svirke rok i bluz bendova kao i specifično osoblje i gosti su kvaliteti kojima se ponosimo. Otvaranjem prve Crne Kornjače ponudili smo vam nešto što do tada niste imali priliku da probate – PIVA SA UKUSIMA BOROVNICE I LIMUNA, a u avgustu 2008 godine, tokom Beogradskog Festivala Piva, predstavili smo Vam naš novi ukus piva – ZRELA VIŠNJA! Godinama smo vredno radili da održimo taj jedinstven ukus koji je vremenom postao zaštitni znak Crnih Kornjača.

 

   Do danas, više od 10.000 ljudi probalo je naša piva i svi su se vratili po još jednu turu.

 

The Black Turtle Pub I – Ilije Garašanina 26

 

   Prva Crna Kornjača otvorena je 20. oktobra 2000. godine. Lokal se nalazi u ulici Ilije Garašanina broj 26, u Beogradu, na samom ulazu na stadion Tamšajdan. Pab je dizajniran po uzoru na izvorne Irske pabove, sa velikim drvenim šankom kao centrom zabave i toplim enterijerom ušuškanim u drvo i ciglu. Lokal ima i zimsku baštu odvojenu od ulice i sa pogledom na fontanu tašmajdanskog stadiona. Muziku koju želite da slušate mozete sami odabrati jer u pabu postoji i džuboks sa velikim izborom rok i bluz pesama. Po ceni od 10 donara po pesmi mozete napraviti plejlistu i uz piće slušati ono što volite.

 

The Black Turtle Pub II – Kosančićev Venac 30

 

   Druga Crna Kornjača otvorena je 15. maja 2004 godine. Lokal se nalazi u uluci Kosančićev Venac broj 30, u jednom od najlepših i najstarijih delova Beograda. Lokalom dominira prostrani drveni sank, ukrašen velikom kolekcijom pivskih flaša sa više od dve stotine primeraka sa svih strana sveta. Udobni ambijent oplemenjen je drvenim detaljima, toplim kaminom i umetničkim fotografijama. Posedujemo i letnju baštu koja, ležeći u prijatnom hladu drveća Kosančićevog Venca, pruža pogled na reku Savu i panoramu Novog Beograda. Prostor je pogodan i za organizovanje prezentacija i mini izložbi bilo kog tipa, a naš veliki video bim c’e od svakog važnijeg sportskog dogadjaja načiniti pravi spektakl.

 

The Black Turtle Pub III – Gospodar Jovanova 56

 

 

]]>