Kafe-bar-retoran Que Pasa je otvoren 2000. godine kao prvi Latino bar u Beogradu i smešten je u prizemlju zgrade Aleksandar Palas hotela. Posle samo tri godine besprekornog rada Qué Pasa je u septembru 2003. i formalno priznat za najbolji ugostiteljski objekat u Beogradu.

Qué Pasa gostima nudi izuzetan ugođaj cele sedmice.

Na meniju su specijaliteti internacionalne kuhinje koje možete naručiti u bilo koje vreme između 10 pre podne i 23 časa. U večernjim satima možete uživati u nastupima najboljih muzičkih sastava u gradu.

Od 2006. godine unapredili smo asortiman ponude sa sladoledom naše proizvodnje i poslasticama svetskog kvaliteta. Sladoledi su pravljeni po licenci Italijanskog poznatog proizvođača MAC3, odakle uvozimo smesu za sladoled, a poslastice su selektovane i pripremljene od strane poznatog poslastičara.

Prednost kafe-bar-klub-restorana Qué Pasa? u odnosu na druge objekte, je što se više sadržaja i namena nudi na jednom mestu.

Kapacitet objekta je 100 mesta, a dve sale se mogu razdvojiti za potrebe prezentacija, konferencija i slavlja. Ispred hotela nalazi se prijatna letnja bašta u kojoj se služe specijaliteti oba restorana, Kraljevine i Que Pasa-e. Vaš boravak će svakako dočarati nezaboravan ukus poznatog Beogradskog kuvara Zorana Savkovića, čiji ukus kuhinje će vas ponovo vratiti nama.

Od strane Ministarstva za turizam, trgovinu i usluge, Que Pasa je proglašena restoranom I kategorije sa 4 zvezdice.

Radno vreme je od 09:30 časova ujutru do 01.30 časa posle ponoći, večernji program je od 21:00 do 01 časa posle ponoći.

]]>