Cvećara Ivona (Zvezdara)

logo_ivona

Cvećara “Ivona Flowers” nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 263b, na Zvezdari u Beogradu. Takođe možete nas pronaći i u Delta City-ju, lokal 102 naspram Hipermarketa. Više od 20 godina postojimo i radimo kao kreativna radionica koja posvećuje mnogo ljubavi i pažnje dekoraciji i aranžiranju najrazličitijih prilika i svečanosti.

Širok asortiman najraznovrsnijeg cveća nalazi se u našoj ponudi. Sa željom da upotpunimo Vaše lepe trenutke i pružimo Vam mogućnost da nekom do koga Vam je stalo to pokažete na pravi način nudimo Vam najkvalitetnije cveće iz naše zemlje i uvoza.

Cvećara “Ivona Flowers” bavi se dekoracijom:

  • svečanosti poput rođendana, svadbi, promocija
  • enterijera kao što su poslovni prostori, hoteli, restorani
  • scena za filmove, serije, koncerte
  • različitih manifestacija

Online poručivanje cveća

Posebna mogućnost koju Vam cvećara “Ivona Flowers” nudi je poručivanje cveća putem interneta. Ukoliko nemate vremena da posetite naše prodajne objekte, možete sa našeg sajta u svega nekoliko koraka da poručite cveće preko interneta. U najkraćem vremenskom roku izvršićemo dostavu cveća do 8 gradova širom Srbije.

Sajt za online prodaju cveca www.cvetonline.com

Iskustvo koje je iza nas i inspiracija koju nalazimo u malim stvarima, omogućava nam da ispunimo svaku Vašu želju po pitanju cvetnog aranžmana i dekoracije prostora. Cvećara “Ivona Flowers” svojom maštom i kreativnošću jedian običan cvet pretvara u raskošan ukras vredan divljenja. Bilo da se radi o bidermajerima ili dekoraciji svadbi, našom fantastičnom ponudom cveća i umetnošću aranžiranja zaintrigiraćemo Vašu maštu. Bidermajeri napravljeni u stilu koji Vi preferirate biće nešto što ćete sa radošću držati tokom ceremonije venčanja.

Ukrašavanje Vama dragih trenutaka, cvećem iz naše cvećare “Ivona Flowers” ostaviće naizbrisiv trag u Vašem sećanju na iste. Pretvaranje prostora za svadbu, venčanje, rođendan ili neku drugu proslavu u ambijent iz bajke apsolutno je moguće dekoracijom cvećare “Ivona Flowers”.

Dok šetate Delta City-jem, svratite do nas i obradujte Vama dragu osobu poklonom u vidu dostave cveća. Osmeh na njenom licu sigurni smo da neće izostati kada na vratima ugleda pregršt prelepo upakovanog cveća.

 

Cveće, cvetni aranžmani kao iz bajke i dostava cveća po veoma pristupačnima cenama.

Srdačno Vaša cvećara “Ivona Flowers” Beograd.

Adresa:

Bulevar Kralja Aleksandra 263b
11050 Zvezdara

Telefon:

011/2410-174

Fax:

011/2751-481

Web sajt:

www.ivonaflowers.com