Nanina kućica

logo_nanina_kucica

U prostranoj i funkcionalnoj kući, od 180 kvadrata, smeštene su pažljivo birane i s ljubavlju pravljene stvari i igračke za dnevni boravak dece.

U prijatnom ambijentu dnevnog boravka deca se zabavljaju i uče svoje prve pesmice, stiču svoja prva prijateljstva i zajedno slave rođendane.

Svakog radnog dana tačno u 8 časova vaspitač širokim osmehom pozdravlja mališane spremne za novu avanturu u Naninoj kućici. Pesmice, priče, bajke, brojevi, slova, godišnja doba, životinje… samo su neke od tema koje obrađuju naši mali drugari. Ples, pesma i svirka upotpunjuju našu radnu nedelju. Kako zdravlje na usta ulazi, strogo se vodi računa šta će mališani jesti i piti. Kao šlag na tortu naši mališani imaju dostupnu igraonicu – tobogan, penjalice i bazen sa lopticama za svoje svakodnevne fizičke aktivnosti.

Posle 17h, kada svi odu svojim kućama, dečiji centar se pretvara u prostor za proslavu rođendana i onih bitnijih datuma. Za rođendance uzrasta od 1 do 10 godina pripremili smo bogat program i sadržaj, kako bi svoj rođendan proveli što aktivnije sa drugarima. Dok se mi sa decom zabavljamo, za mame i tate smo spremili poseban prostor u kojem mogu da se druže sa svojim gostima. Na rođendanske proslave primamo 35 odraslih i isto toliko drugara.

Kada u popodnevnim časovima nema zakazane proslave, Naninu kućicu posećuju drugari koji žele da se igraju u igraonici. U svakom momentu dočekaće ih nasmejani vaspitač.

Dečiji centar “Nanina kućica” radi svakoga dana od 8 do 20 časova.

naninakucica.com

Adresa:

Đurićeva 26, 11000 Beograd

Telefoni:

011/2422-777

011/3806-242

Fax:

011/3806-242

Web sajt:

naninakucica.com