aniva logo

Trebevićka 37
11000 Čukarica

011/630-30-70
063/611-533

digitalnastampabeograd.rs

Štamparija Aniva Doo, uspešno posluje već punih 20 godina. U želji da se odvojimo od konkurencije nudimo isključivo najkvalitetnije i najsavremenije proizvode iz offset i digitalne štampe koristeći najkvalitetnije mateijale za rad.

Konstantno prateći svetske trendove na tržištu se izdvajamo profesionalnom prisupu poslu , pružanjem najkvalitetnijih usluga poštovanjem rokova i kvaliteta gotovih proizvoda.

Danas , štamparija Aniva Doo je nezamenljiv partner kako malim tako i velikim kompanijama , marketinškim agencijama i svima kojima je usluga štampe potrebna .

Mi funkcionisremo kao tim koji je u svakom momentu spreman da odgovori na najveće izazove i svakom napšem korisniku pruži nakvalitetniju uslugu.

Mi smo sinonim za profesionalnost i visoki kvalitet stampe . Poslujemo po najvećim svetskim standardima a cene su nam konkurentne. Naša osnovana ponuda je digitalna i offset štampa. Pozovite nas , i mi ćemo izaći u susret svim vašim potrebama.


DIGITALNA ŠTAMPA

U mogućnosti smo da štampamo na sjajnom i mat papiru gramature od 60 do 300 g/m2 jednostrano ili obostrano. Format papira je 330×488 mm maksimalna štampa 320x470mm. Takođe, imamo mogućnost štampe iz rolne širine 160cm i to na papiru, pvc foliji i ciradama.

OFSET ŠTAMPA
Ofset štampa se koristi za štampu velikih tiraža iz tabaka. Naše tehničke mogućnosti ofset štampe su štampa od B3 do B1 formta.

Naša osnovna ponuda je štampa svih vrsta kataloga, kalendara, prospekata, brošura, flajera, čestitki, lifleta, časopisa, vizit karti, postera, kartonske ambalaže, etiketa, kesa, fascikli, prozorska i autografika i ostalo.

U mogućnosti smo da odradimo i doradne procese: štancovanje, bigovanje, klamovanje, plastifikaciju, kasiranje, binder…

Digitalna_stampa_Beograd-Aniva-181

Digitalna_stampa_Beograd-Aniva-888