Dom zdravlja – Vizim

logo_vizim

Dom zdravlja “Vizim”  je savremeni medicinski centar koji je sa svojim opštim i specijalističkim ordinacijama spreman da odgovori na sve zahteve naših pacijenata, a zaposleni će učiniti sve da poseta lekaru bude prijatno zadovoljstvo.

Poštovani,

Vizim, prvi privatni Dom Zdravlja sa tradicijom i reputacijom kojom se ponosimo, ima izuzetnu čast i zadovoljstvo da Vam se predstavi.

Dom zdravlja Vizim se nalazi u centru grada ispod Skadarlije. Nastao je nakon 12 godina uspešnog rada Poliklinike Vizim, i pored svoje centralne zgrade ima i svoju ordinaciju u zgradi Narodnog pozorišta gde leči sva 3 ansambla (opera, balet, drama). Kolektiv Doma Zdravlja Vizim čini više od 40 stalno zaposlenih lekara i drugog medicinsko tehničkog osoblja. Radni deo Doma Zdravlja čine specijalističke ordinacije, ultrazvučni-doppler kabinet, kardiološki kabinet (sa ergometrijom, kompjuterizovanom spirometrijom, holterom EKG-a i TA, ehokardiografijom i dopplerom srca), aparat za EEG mozga, ginekološka ordinacija sa kolposkopom, fizikalna medicina sa hidro i kinezi terapijom, laserima, magnetima, biostrujama, uktrazvukom, pedijatrijsku, oftamološku, dermatološku, i stomatološku ordinaciju, službu medicine rada kao i kliničko-biohemijsku laboratoriju.

Terenska služba Doma Zdravlja Vizim je opremljena aparatom za EKG, aparatom za ultrazvuk i kompjuterizovanim laboratorijskim aparatom za rad na terenu.

Lekari Doma Zdravlja se bave daljim usavršavanjem i naučno istraživačkim radom i nosioci su brojnih i stručnih nagrda na domačim i međunarodnim lekarskim kongresima. Takođe ponosimo se time da Dom Zdravlje Vizim predstavlja nastavno naučnu bazu Fakulteta organizacionih nauka.

Dr Zorica Dinić,
direktor ustanove

Adresa:

Knez Miletina 36,

11000 Beograd

Telefoni:

011-339-0000

Web sajt:

www.vizim.co.rs