Dvor Aleksandar – prostor za svadbe, proslave, svečanosti

dvor aleksandar restoran beograd

Novi restoran Inter Hollywood – Ledine, Novi Beograd pogledajte ovde!

Najekskluzivniji prostor na teritoriji Beograda za proslavu: SVADBI, KRŠTENJA, ISPRAĆAJA i drugih svečanosti.

Posedujemo kapacitet za 600 osoba, gde ćete uz domaću hranu i vrhunsku uslugu provesti nezaboravne trenutke.

Dvor Aleksandrar takođe poseduje i odvojenu salu za mališane koji su za vreme svečanosti odvojeni od ostalih gostiju i mogu uživati u raznim igrama.

Takođe posedujemo obezbeđena parking mesta za sve goste.

Dvor Aleksandar Leštane

adresa: Kružni put za Leštane 64
kapacitet: 600 osoba

Glamur Leštane

adresa: Kružni put za Leštane 64
kapacitet: 250 osoba

Dvor Aleksandar Ledine – Velika sala

adresa: Ledine
kapacitet: 450 osoba

Dvor Aleksandar Ledine – Mala sala

adresa: Ledine
kapacitet: 180 osoba

Restoran Dvor Aleksandar – Velika sala Ledine, Novi Beograd

Velika sala restorana Dvor Aleksandar nalazi se u naselju Ledine na Novom Beogradu. Kapacitet velike sale našeg restorana iznosi od 100 do 350 mesta za sedenje. Veliko nam je zadovoljstvo da istaknemo da smo do danas ugostili u našoj sali veliki broj zvanica i stekli poverenje zavidnog broja zadovoljnih klijenata.

Posebno nam je drago da smo neke od njih ugostili i više puta, što ukazuje na kvalitet naših usluga. Vaše pohvale i pozitivne kritike predstavljaju našu najveću motivaciju za daljim radom. Kada razmišljate o organizaciji svadbe ili neke druge svečanosti, velika sala restorana Dvor Aleksandar Vam stoji na raspolaganju.

Naša velika sala je centralno klimatizovana i opremljena je profesionalnom rasvetom koja stvara posebnu atmosferu tokom Vaše svečanosti. U sali je postavljen i video nadzor, plazma televizor, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okruglim stolovima. Po dogovoru sa Vama organizujemo i kićenje naše velike svečane sale.

Restoran Dvor Aleksandar poseduje apartman za mladence i sobe za goste, dečiju igraonicu, luksuzne toalete i parking sa video nadzorom koji obezbeđuje čuvar. Pobrinuli smo se za sve najsitnije detalje kako bi Vam obezbedili savršene trenutke u društvu rodbine i prijatelja.

Tokom proslave i svečanosti na usluzi Vam je stručni tim konobara, kuvara i menadžera našeg restorana. Svojim radom oni se trude da podignu Vašu svečanost na viši nivo i učine da bez razmišljanja o pojedinostima uživate u Vašem posebnom danu.

Kako bi upotpunili našu ponudu, nudimo Vam i angažovanje profesionalnog fotografa i muzičkog benda.

Uz vrhunske svetlosne efekte, ukusnu hranu koju većinom sami pripremamo trenuci Vaše svečanosti biće nezaboravni. Hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je mogli poneti kući.
Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naši dragi gosti! Očekujemo Vas u velikoj sali restorana „Dvor Aleksandar“ na Novom Beogradu.

Restoran Dvor Aleksandar – Mala sala Ledine, Novi Beograd

Mala sala restorana Dvor Aleksandar nalazi se u naselju Ledine, na Novom Beogradu. Ova sala raspolaže kapacitetom do 50 do 180 mesta za sedenje, što je čini savršenom za okupljanje manjeg broja Vama dragih ljudi.

Naša mala sala namenjena je za bankete i intimnije svečanosti sa manjim brojem zvanica, poput rođendanskih proslava, krštenja, godišnjica braka i proslava manjih firmi. Harmoničan i iznad svega prijatan ambijent, koji smo stvorili u našoj maloj sali, učiniće da se osećate dobrodošlo i ugodno u svakom trenutku.

Mala sala poseduje centralnu klimu i vrhunsku rasvetu, koja sam prostor pretvara u jedinstveno zdanje. Opremljena video nadzorom, plazma televizorom, kožnim stolicama sa svilenim presvlakama i okruglim stolovima, naša mala sala restorana Dvor Aleksandar je idealno rešenje za Vaše manje svečanosti i nezaboravne trenutke.

U skladu sa Vašim željama organizujemo i kićenje naše male sale.

U okviru restorana Dvor Aleksandar nalazi se i apartman za mladence, sobe za goste, dečija igraonica, luksuzni toalet i parking sa video nadzorom koji obezbeđuje čuvar. Potrudili smo se da i najsitnijim detaljima ispunimo Vaša očekivanja i učinimo da sa sobom ponesete pozitivne utiske.

Naše osoblje sastoji od profesionalnih konobara, kuvara i menadžera koji se u svakom trenutku brinu da sve protiče u najboljem redu i da Vi budete zadovoljni našim celokupnim radom. Takođe izaći ćemo Vam u susret i angažovati profesionalnog fotografa i muziku za Vas, po veoma povoljnim cenama.

Ponuda hrane na meniju je iz naše proizvodnje, a sva hrana koja se ne potroši za vreme svečanosti, se pakuje i prosleđuje Vama za poneti. Nastojimo da budemo inovativni, originalni i jedinstveni u poslu koji obaljamo.

Restoran Dvor Aleksandar Leštane, Beograd

Velika sala restorana Dvor Aleksandar Leštane, na teritoriji Beograda. Ukupan smeštajni kapacitet restorana iznosi od 200 do 520 mesta za sedenje, što isti čini idealnim za veći broj Vaših zvanica. Naša velika sala je proteklih godina bila veoma popularma među javnim ličnostima koje su u njoj organizovale svoje svadbene ceremonije i druge važne događaje.

Naša velika sala je centralno klimatizovana i opremljena profesionalnom rasvetom, koja joj daje nasvakidašnje privlačan izgled. U sali se nalazi video nadzor, plazma TV, akvarijum sa ribicama, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi. Brinući se o svakom pojedinačnom detalju, kako bi ispunili Vaša očekivanja, nudimo Vam i odganizaciju kićenja naše velike sale.

Naš restoran je mladencima pripremio apartman za prvu bračnu noć a imamo i dovoljan broj soba za Vaše goste. Takođe tu je i dečija igraonica za najmlađe, luksuzni toaleti i praking sa video nadzorom i obezbeđenjem.

O svim Vašim potrebama brine se naš stručni tim sastavljen od vrhunskim kulinarskih majstora, konobara i menadžera restorana. Po dogovoru sa Vama, angažujemo i profesionalnog fotografa i muziku za Vašu svečanost.

Naime, naša misija je da svojom sveobuhvatnom uslugom podignemo atmosferu za vreme Vaše svečanosti i učinimo da istu sa osmehom na licu, dugo pamtite. Izdvojili bi posebno specijalne svetlosne efekte koji prate pojedinačne trenutke tokom svečanosti, kao što je izlazak svadbene torte i doprinose nezaboravnom iskustvu.

Većinu hrane koja se nalazi na našem meniju proizvodimo sami, što je još jedna od naših prednosti nad drugim restoranima. Svu hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je Vi mogli poneti kući.

Adresa:

Novi Beograd – Ledine,

Kružni put 64 za Leštane

Telefoni:

062/250-350

065/8111-888

Web sajt:

www.restorani-za-svadbe.com