Dynamic Pilates & Fitness Studio

logo dynamic

Dynamic pilates i fitnes studio osnovan je kao studio za rekreaciju Pilates metodom uz kombinaciju sa kardio trenažerima. U jednom prijatnom ambijentu i čistom prostoru vežba se individualno ili u malim grupama uz stalni nadzor trenera. Najveći broj žena koje vežbaju u jednom trenutku je četiri. Pored grupnog oblika vežbanja rade se treninzi u paru i treninzi “jedan na jedan” odnosno individualni treninzi.

U Dynamic pilates metodi vežbanja prednost se daje vežbama koje se izvode na strunjači uz korišćenje rekvizita. Teži se ka tome da se svaki trening učini što raznovrsnijim, potpunijim i efikasnijim uz pomoć, malih rekvizita. U Dynamic pilates studiu se koriste u vežbanju mala i velika lopta, magični krug, pilates traka, sunđerasti valjak, mali tegici, vijača, gymstick.

U Dynamic pilates vežbama velika važnost se pridaje tehnici pravilnog disanja koja je povezana sa pravilnim izvođenjem vežbi kao jednoj nedeljivoj celini koja vežbanju daje dvojaku važnost ,a to je da pravilnim disanjem mi se oslobađamo stresa, a pravilnim izvodjenjem vežbi mi osiguravamo pokret koji vodi ka dobrim rezultatima, ali uz minimalnu mogućnost da se povredimo.

Individualni pristup klijentu je osnovno pravilo u vežbanju Pilates metode. Pravilo propisano od internacinalnih Pilates institucija govori kako individualni treninzi ili rad u malim grupama omogućavaju vežbačima veću koncentraciju, kontrolu i preciznost pri izvođenju vežbi koje su usklađene sa njihovom konstitucijom i kondicijom. Tako da se postižu bolji rezultati u kraćem vremenskom periodu nego kada se vežba u velikim grupnim fitnes programima.

Treninge vodi sertifikovani i diplomirani trener pilatesa.

Adresa:

Nušićeva 10/5 sprat
11000 Beograd centar

Telefoni:

011/6306-331
064/1885-546
060/5885-546

Web sajt:

www.pilatesdynamic.rs