Euroderma d.o.o., Beograd je na ovim prostorima prisutna kao generalni uvoznik i distributer za Srbiju, R. Srpsku i Makedoniju, od polovine 2008 godine potpuno prirodne kozmetike Helan. Veleprodaja ove vrhunske italijanske kozmetike za telo, za kućnu upotrebu distrubuira Helan proizvode u dermatološke ordinacije, apoteke i kozmetičke salone.
1972. godine Helan je osnovan sa jasnim ciljem proizvodnje prirodne kozmetike.

“Jedino beskrajno verovanje u zdravlje sveta, viđeno u prirodnom ključu, moglo je da nas ubedi da proizvedemo kozmetiku od biljnih ulja, ekstrakta, sokova, meda, mirisnih voda… koji nam pružaju osećaj blagostanja, zadovoljstva, zahvaljujući bogatstvu glavnih sastojaka i afinitetu sa kožom. Podstrek je bio prirodni zanat viđen više kao filozofija života nego izbor proizvodnje.”

Osnove na kojima se zasniva Helan:

  • Apsolutna zaštita
  • Bez sintetičkih boja
  • Bez konzervanasa
  • Bez SLS-a, SLES-a
  • Klinički testirana kozmetika, ali ne na životinjama
  • Biorazgradive supstance i u harmoniji sa prirodom

Celokupna kozmetika i sistem proizvodnje Helan-a se zasniva na standardima o visokom kvalitetu. Procesi su definisani prema kriterijumima kvaliteta i okruženja, postavljenih na internacionalnim standardima: UNI EN ISO 9001/2000, UNI EN ISO 14001/2004 “Prvi smo u sektoru za proizvodnju prirodne kozmetike, što smo u stanju i da dokažemo, hipoalergijski kvalitet i sigurnost naše kozmetike je zagarantovana na osnovu antiiritantnih dermatoloških tekstova, koji nisu sprovedeni na životinjama.” Helan je osnovan u Đenovi kao mala laboratorija za proizvodnju kozmetike, koju je osnovala dr Elisa Botini Masa, koja je veoma rano doktorirala na farmaciji, propuštajuci šansu da izgradi karijeru profesora hemijske laboratorije na univerzitetu, sa namerom da osnuje sopstvenu proizvodnju prirodne kozmetike.

Velika ljubav prema prirodi kao i velika želja da kreira kozmetiku sa blagotvornim i prirodnim sastojcima za kožu, naveli su je da razmišlja o tome.

Helan, kao kompanija koja je u vezi sa prirodom i okruženjem, kao osnivač i proizvođač prirodne kozmetike ponosno objavljuje da je aktivirao Environmental Menagement System i Quality Menagement, koji su odobreni i sertifikovani u skladu sa sadašnjim pravilima.
Preparati za kućnu negu se mogu nabaviti u Vašoj apoteci, kao i u našem centru u Beogradu. Pregled kože dermatologa ili dipl. estetičara-kozmetičara je u našem centru BESPLATAN.

EURODERMA d.o.o.
Beogradska 54, Beograd Telefoni:
+ 381 (0) 11 3835 821
+ 381 (0) 11 3449 933 Fax:
+ 381 (0) 11 2436 374 Mobilni:
+ 381 (0) 64 635 94 81 e-mail:
savetovaliste@euroderma.rs
veleprodaja@euroderma.rs

 

]]>