Domaći Urbani Fast Food ili Duff je prvi pravi lanac domaćih restorana koji pored strogo kontrolisanog kvaliteta, koji mušterije itekako primećuju i hvale, se trudi da svoje verne potrosače uvek nagradi na neki način.

Pored, sa sigurnošću možemo reći najboljeg izbora salata, stalni popusti, promocije su već postali tradicija u Duff-u.

Svakog petka popust na pivo 50%, svake prve subote roštilja popust 50%, svakog četvrtka kajmak gratis, svakog ponedeljka 30% popust na 3 specijaliteta po Duff-ovom izboru.

Pored standardnih usluga Duff nudi i mogućnost potpisivanja ugovora sa pravnim licima vezano za dostavu kao i razne povoljnosti pri plaćanju. Takođe, Duff će do kraja ove godine pustiti i svoje platne kartice gde će korisnicima Duff Card-a omogućiti razne povoljnosti, uvidi u troskove i obaveštavati vezano za sve akcije u Duff-u.

Ali, sve ovo opet ne bi bilo da Duff nije Duff, odnosno da se hrana ne sprema i kontroliše na način kako to samo Duff može. Ako niste jeli u Duff-u, propustili ste mnogo, ali nikad nije kasno. Duff se nalazi na 4 lokacije pa izaberite. Moja preporuka je punjena “pljeka” sa susamom i kineskom salatom “J” ali ako Vam se učini bilo šta drugo zanimljivije, verujemo da nećete ni malo pogrešiti. A u prilog tome Vam govore ove slike Duff-ovih specijaliteta.

]]>