Fitnes studio Black & White (CENTAR)

logo B&W FITNES

POWER PLATE nove generacije je mašina koja je izazvala revoluciju u industriji lepote, zdravlja i sporta. I nije preterivanje kada kažemo da je u pitanju revolucija. POWER PLATE postiže izvanredne rezultate u BORBI PROTIV CELULITA, SMANJENJU TELESNE MASE, POVEĆANJU SNAGE, UBRZAVANJU METABOLIZMA I USPORAVANJU STARENJA. Za to je dovoljno da vežbate na POWER PLATE mašini samo 30 min, 2-3 puta nedeljno.

Tajna POWER PLATE mašine je specijalna vibraciona podloga. Ona vibrira 30 do 50 puta u sekindi. Vibracije se prenose na angažovanu mišićnu grupu koja je svojom kontrakcijom amortizuje. Kada zauzmete različite položaje na mašini stimulišete različite mišiće i mišićne grupe. To je tajna POWER PLATE efekta: brzih i vidljivih rezultata na gotovo svim delovima tela. Za vreme treninga na POWER PLATE-u doslovno se koriste preko 90% mišićnih vlakana u svim aktivnim mišićnim grupama. Tako se primetno uvećavaju maksimalna snaga i izdržljivost.Zbog toga je za neverovatne rezultate dovoljno samo 30 minuta vežbanja.

PREDNOSTI STUDIJA BLACK & WHITE

POWER PLATE je zaista revolucionarna sprava, ali to nije sve. Da biste maksimalno iskoristili ovu jedinstvenu prednost o vama u studiju BLACK&WHITE brine stručni kadar Fakulteta za sport i Fizičkog vaspitanja Marko Ubović i Bogoljub Miloradović. POWER PLATE mašina je samo jedan od načina na koji vam pomažemo da na najlakši način dođete i ostanete u formi. Studio BLACK&WHITE je opremljen dodatnim spravama i rekvizitima. Sve to omogućava uslove za rad individualnih treninga svih profila rekreativaca i sportista. Bićete prijatno izneneđeni kada vidite koliko brzo možete da postignete rezultate koje ste dugo priželjkivali.

Nalazimo se i na adresi: Gandijeva 101.

Adresa:

Takovska 22, 

11000 Beograd

Telefoni:

065/5601-560

065/99333-11