copy logo

Kumanovska 10
11000 Beograd

011/244-3093
011/3446-906
062/491-805
www.copystudio.rs

Sa ponosom Vam predstavljamo firmu, koju smo, konstruktivnim idejama i konstantnim ulaganjima i inovacijama uspeli da dovedemo na nivo jedne od vodećih u oblasti DIGITALNE ŠTAMPE i FOTOKOPIRANJA, kao i mnogobrojnih pratećih delatnosti.

KVALITETOM REALIZACIJE Vaših zahteva i NAJPOVOLJNIJIM CENAMA uspeli smo da ostvarimo saradnju sa ogromnim brojem studenata Beogradskog univerziteta, mnogobrojnim firmama i projektnim biroima.

Studentima omogućavamo i dodatnih 15% popusta na sve naše usluge. Potrebno je samo doći i besplatno se učlaniti, čime postajete član velike studentske porodice, sa kojom kvalitetno i kontinuirano sarađujemo tokom celog perioda školovanja. Saradnju po tradiciji nastavljamo i kasnije.

Zašto DIGITALNO?

Digitalna štampa kao mlada i revolucionarna tehnologija omogućava da za najkraće moguće vreme dođemo do željenog proizvoda. Kada se obradi fajl u računaru odmah se šalje putem RIP-a u mašinu i prvi otisak imamo za manje od jednog minuta.

Prednost digitalne štampe u odnosu na ofset je u tome što tiraži mogu biti jako mali, od jednog otiska pa naviše. Mogućnost izbora velikog broja materijala i visok kvalitet otiska garantuju naše mašine poslednje generacije.

NAŠE USLUGE

– Digitalno kolor i crnobelo fotokopiranje
Plotovanje – štampa velikih formata, linijskih crteža i postera u boji
– Laser štampa
– Skeniranje i plastificiranje svih formata
– Povezivanje materijala – tvrdi i meki povez, koričenje žičanom ili plastičnom spiralom
– Grafički dizajn i priprema za štampu
– Štampa na majicama, šoljama i kačketima
– Reciklaža ketridža za laserske štampače


GOTOVI PROIZVODI

– Baneri
– Kalendari
– Vizit karte
– Cenovnici
– ID program (ID kartice)

 

www.copystudio.rs