gmt

Beograd

Adresa: VIII Sutjeska 50s

Tel/fax: 011/3318-331, 065/3319-647, 011/3319-647

Web:www.gmt.rs

Specijalizovani smo za štampu tekstila i u tom segmentu smo lideri na tržištu. Spremni smo da odgovorimo vašim najsloženijim zahtevima. Ponosni smo na primenu svetskih standarda u proizvodnji,visok kvalitet i povoljne cene. Biće nam zadovoljstvo da udovoljimo potrebama vašeg marketinga i doprinesemo vašem uspehu .
Posedujemo najmoderniju tehnologiju u oblasti digitalne štampe na tekstilu.Imamo širok asortiman proizvoda ,a spremni smo da odgovorimo i štampom i izradom proizvoda po željenom uzorku.

Izradjujemo zastave svih vrsta i veličina ,kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu (zastave Srbije,Stranih zemalja,zastave organizacija,navijačke zastave,stranačke,stone zastave,Unutrašnje kancelarijske,svečane zastave,pukovske zastave,auto zastave,beach flag,zastave visilice…itd). Posedujemo pripreme za zastave svih stranih zemalja,a sa svojim dizajin timom u mogućnosti smo da izradimo i dizajin za Vašu kompaniju ili organizaciju. Sve zastave možete izraditi u željenim dimenzijama i kačenju po načinu njene prirpeme. Uz zastave kod nas možete kupiti i opremu tj.jarbole,kancelarijska postolja,stalak za zastavu,fasadne nosače,koplja za zastave,uramljene grbove…idr.
Radimo digitalnu štampu i šivenje suncobrana i šatora. Kod nas možete poručiti brendirane suncobrane i šatore ,a možete raditi i rebrending postojećih (skidanje starog platna i štampa novog printa). Uz šatore naravno možete uraditi i brendirane rediteljske stolice i ležaljke ,brendirane stoljnjake ,brendirane podmetače za stolice ili klupe ,brendirane tende za bašte i terase..idr.

Posedujemo sve proizvode za opremanje sajmova i drugih promotivnih štandova. Konstukcije tj. displeji i platno sa Vašom reklamom se vrlo lako montiraju ,što Vam štedi vreme pripreme za manifestacije ,prezentaciju ili drugi dogadjaj. Promotivni displeji su veoma modernog izgleda oblika i za sigruno privlače pažnju prolaznika. Vrlo su jedinstveni na našem tržištu, a veoma popularni u Evropi i Svetu. Nudimo Vam mogućnost da se sa našim proizvodima i našom štampom na tekstilu izdvojite od drugih izlagača i tako povećate svoju prodaju .
Bavimo se i izradom reklamnog –promotivnog tekstilnog materijala u šta ubrajamo: promotivne tekstilne torbe,promotivne kecelje,reklamne ešarpe,šalove,reklamne majice,krpice za naočare ,reklamne jastučiće,reklamne marame,promotivne rančeve..idr.

U ponudi naših proizvoda možete naći sve vrste zavesa sa štampom u puno koloru (trakaste zavese,rolo zavese,klasik zavese). Kada je u pitanju dekoracija nameštaja možemo Vam ponuditi lazy bag u željenom printu,poliuretanske kocke za sedenje,taburiće,podmetače za stolice ,podmetače za klupe.

Radno vreme od 8-17h
Subotom od 8-15h