Helen Doron Early English MF – BEE-BEEP

logo_bee_beep

Bee Beep je licencirani Learning Centre koji radi po patentiranom metodu Helen Doron Early English za decu uzrasta od 3 meseca do 14 godina i po novom programu Helen Doron Teen English za mlade do 18 godina. U sve grupe upisujemo od 4-ro do 8-ro dece.

Helen Doron Early English je od 1985. godine usavršavani metod učenja engleskog jezika kao maternjeg. Zasniva se na simuliranju engleskog govornog okruženja u kome deca na prirodan način usvajaju drugi jezik kroz aktivno učešće na času, igru, pesmu i druženje sa svojim vršnjacima.

Helen Doron Teen English je program usklađen sa evropskim standardima za učenje jezika (CEF). Nivoi koje nudimo su A2, B1, B1+ i B2, a uzrast koji pokrivaju je od 12 do 18 godina.

Helen Doron Early English materijali obuhvataju devet godišnjih nivoa (svaki se sastoji od knjiga i pratećih CD-a, spakovanih u atraktivnu torbicu). Do školskog uzrasta savladava se isključivo govorni jezik, a školski uzrast dece paralelno uči čitanje, pisanje (uz dodatne radne sveske za mlađe školarce) i gramatiku jezika koji su već progovorila.

Helen Doron Teen English
programi obuhvataju četiri seta materijala (svaki se sastoji od knjiga, pratećih DVD-jeva, albuma sa pop pesmama i lektirom, spakovanih u atraktivnu torbu) koji tokom obrade direktno pripremaju polaznika za polaganje ispita za nivoe A2, B1 i B2.

Školska godina počinje 1. septembra i traje do kraja juna, a predupis vršimo od maja za narednu školsku godinu. Za naše buduće polaznike organizujemo i besplatne demo časove ili testiranja u istom periodu. Pozivamo sve zainteresovane da se jave, dođu, vide materijale i prisustvuju času sa svojom decom.

Za sve informacije pozovite naš besplatni call centar: 0800/333-000 ili posetite sajtove www.helendoron.com, i www.helendoron.rs

Naše škole nalaze se na Čukarici, ulica Zrmanjska 27, i na Vračaru, ulica Đođa Vajferta 78.

Posvećeni smo obezbeđivanju najboljih materijala i metodologije za podučavanje engleskog deci. Naši učitelji su profesionalni i dobijaju stalni trening i podršku. Naša organizacija je dinamična i Vama na usluzi.

Mi smo kompletan sistem za učenje engleskog koji služi deci sveta.

Adresa:

Zrmanjska 27, 11000 Beograd

Telefoni:

011/3573-017

064/6416-082

Fax:

011/3573-019

Web sajt:

www.helendoron.rs