Hemel System International

hemelco_logo

Kompanija HEMEL je ambiciozna internacionalna kompanija koja već 18 godina sledi ideju da se najbolja rešenja mogu naći jedino u prirodi. Koristeći jedinstvenu tehnologiju uz korišćenje najsavremenijih tehnoloških i farmakoloških dostignuća u službi tradicionalne, viševekovne recepture, proizvodimo sredstva za negu vrhunskog kvaliteta.

Raspolažemo snažnim timom stručnjaka i profesionalaca, neiscrpnom voljom i nezaustavnim ambicijama, a naši zadovoljni korisnici širom sveta, čine ogromnu armiju ljudi uverenih u vrhunski kvalitet.

Savršenstvo je dar prirode

Tradicionalni recepti i zapisi su trajna inspiracija i najskrovitija tajna autora Hemelovog proizvodnog programa. Svi naši preparati  su na bazi pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja, bez dodataka sintetičkih konzervanasa, boja, mirisa, emulgatora i aditiva. Svaki proizvod predstavlja pravu riznicu najkvalitetnijih komponenata iz prirode: meda, pčelinjeg voska, propolisa, matične mleči i ekstrakata lekovitog bilja, etarskih ulja, biljnih ulja, vitamina, minerala izolovanih iz prirode….

Garancija kvaliteta

Pred stotina hiljada zadovoljnih korisnika registrovanih u više od 80 država sveta, Kompanija HEMEL ima i formalnu potvrde primene sistema kontrole kvaliteta i menadžmenta okrenutog potrošaču. Posedujemo sledeće ISO 9001 sertifikate: EvroCert, ÖQS, IQNet.

A da su nam kvalitet proizvoda i zadovoljstvo korisnika apsolutni i permanentni prioriteti dokazuje i International Quality Crown Award koja je, septembra 2007. u Londonu , dodeljena Kompaniji Hemel, u konkurenciji velikog broja svetskih koorporacija, univerziteta, ambasada, stručnjaka iz različitih oblasti, naučnika i brojnih profesionalaca iz privatnih i javnih institucija.

Svako ima pravo na deo prirode

U stalnoj potrazi da se najdelotvornija svojstva biljaka maksimalno iskoriste, pronašli smo kombinaciju koja je zaslužila da bude krunisana.

Sinergijom šargarepe, avokada, nevena i soje sa ostalim prirodnim melemima koji su baza svih naših proizvoda, stvorili smo kolekciju krema u kojoj  i osobe sa najzahtevnijim potrebama mogu naći rešenje svog problema.

Kreme iz Hemelove palete obuhvataju nekoliko kategorija, u zavisnosti od dela tela, porebe kože, stanja ili starosne dobi, mogu se koristiti kao sredstva svakodnevne nege i prevencije, ili kao sredstva za sanaciju nekog problema.

Adresa:

Kraljice Natalije 1
11000 Beograd

Telefoni:

011/2687-236

063/63-72-00

Fax:

035/200-201

Web sajt:

www.hemelco.com