Kraljičini apartmani Residence nalazi se u jednom od najlepših delova Beograda, na samo dvesta metara od glavne pešačke zone i na istoj tolikoj udaljenosti od Strahinjića Bana, ulice čuvene po brojnim kafeima i restoranima u kojima nastaje magija beogradskog noćnog života. U neposrednoj blizini nalaze se i Skupština, Kalemegdan, Skadarlija, Narodno pozorište, Botanička Bašta… Sama zgrada, u kojoj su smešteni apartmani, datira s početka dvadesetog veka. U njoj je kraljica Draga, žena kralja Aleksandra Obrenovića, provela svoje devojačke dane i po njoj su naši apartmani dobili ime.

   APARTMANI

aaaKomforni, funkcionalni i moderno uređeni apartmani površine 120 m² , kao i ljubazno osoblje, garancija su da će Vaš boravak u Kraljičini apartmani Residence biti, ne samo prijatno iskustvo, već i pravi estetski doživljaj. Svaki od apartmana poseduje terasu, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i toalet. Apartmani su opremljeni udobnim i moderno dizajniranim nameštajem, američkim plakarima, klima uređajem, bežičnim Internetom, plazma televizorima, kablovskom TV, jacuzzi kadom i kompletno opremljenom kuhinjom. U jednoj od spavaćih soba nalazi se bračni krevet (200cm x 180cm), dok druga spavaća soba, koja se nalazi na galeriji, sadrži dva mono kreveta.

   RESTORAN

aaaU okviru Kraljičini apartmani Residence nalazi se restoran “Pogođena patka” koji je poznat po dobroj usluzi, prijatnom ambijentu i odličnoj domaćoj i internacionalnoj kuhinji. Poseban ugođaj pružuće Vam letnja bašta restorana, oaza mira koja garantuje prijatne i osvežavajuće trenutke.

   DODATNE USLUGE

 

  • Rent-a-car
  • prevoz sa i do Aerodroma
  • hemijsko čišćenje i peglanje
•  rezervacija stolova u najpoznatijim beogradskim restoranima, kafićima i klubovima
•  mogućnost organizovanja poslovnih sastanaka uz dodatne usluge keteringa, profesionalnog usluživanja, prevođenja…
•  usluge prevođenja

 

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne usluge jer tu smo zbog Vas.

CENOVNIK

BROJ OSOBA

PONEDELJAK – PETAK

SUBOTA I NEDELJA

1

165 EUR

140 EUR

2

220 EUR

165 EUR

3

275 EUR

220 EUR

4

330 EUR

275 EUR

  

U cenu apartmana uključen je doručak i servira se u restoranu “Pogođena patka” od 10:30 do 12:00h. Plaćanje se vrši u dinarima, u protivvrednosti po Kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. U cenu je uračunat PDV. U cenu nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 121,00 dinara. Cena se može promeniti bez predhodne najave. Prihvatamo sledeće kreditne kartice: Visa, Master Card, American Express i Maestro Card.

 

 

]]>