Igraonica Dizni

logo-dizni

Dečija igraonica Dizni se nalazi u Ustanickoj ulici 242, na Konjarniku. Sadrži kavez-lavirint na 2 nivoa sa nizom prepreka koje deci pružaju neodoljivi izazov, 2 tobogana i jedan veliki spiralni tobogan, bazene sa lopticama, lopte za skakutanje, trambolinu, diskoteku, stoni fudbal i još mnogo toga sto će biti sasvim dovoljno da vaša deca na kvalitetan i energičan način ispune svoje vreme.

Brigu o Vašoj deci u igraonici Dizni vodi nekoliko profesionalnih, ljubaznih animatora, koji će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude monoton i dosadan, a da Vi možete za to vreme da se opustiti i provedete prijatne trenutke sa vašim prijateljima posmatrajući decu na velikom plazma televizoru.

Prostran i udoban deo za decu, roditelje, prijatelje i pratioce dece, na površini od oko 230m² u nivou, je klimatizovan, ima ventilaciju i opremljen je konstantnim video nadzorom kako bi u svakom trenutku mogli da imate uvid u aktivnosti Vašeg deteta.

Proslave rodjendana u igraonici Dizni su zatvorenog tipa. Kompletna igronica je rezervisana u dogovorenom i odredjenom terminu.

Proslava rodjendana zatvorenog tipa obuhvata:

Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih)
Prisustvo i usluge naših animatora i konobara – besplatna profesionalna animacija (na svakom rodjendanu 2 animatora ili vise u zavisnosti od broja dece) , iscrtavanje lica,
Tanjiriće i kompletan pribor
Pozivnice
Takođe Vam možemo organizovati celokupnu proslavu (ALL INCLUSIVE) koja obuhvata:

Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih)
Prisustvo i usluge naših animatora i konobara
Besplatna animacija po želji (profesionalni animatori)
Besplatno iscrtavanje lica
Rodjendanska torta
Hrana za decu i odrasle
Bezalkoholno piće i topli napici u neograničenoj količini
Tanjiriće i pribor
Pozivnice
Fotograf (slike i snimanje)

Ulaz u igraonicu Dizni je slobodan, sem u slučaju održavanja proslava. Ukoliko želite da Vaše vreme provedete u našem prostoru pozovite nas na broj tel. 062/60-70-70 u vremenu od 15.00h-21.00h kako bi ste proverili da li smo slobodni. Boravak po detetu iznosi 200,00 din, bez ograničenja.

Adresa:

Ustanička 242, 11010 Voždovac

Telefoni:

062/607-070

Web sajt:

www.igraonicadizni.com