Igraonica LOL

Untitled-1

Dobrodošli u igraonicu LOL koja se nalazi u okviru Zemun Parka.
Nova jedinstvena igraonica – rođendaonica nalazi se u Zemun parku i prostire se na 2000 m². Prostor je opremljen luksuzno i moderno, sa atrakcijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.

U našoj igraonici mogu se zabaviti i uživati deca uzrasta od 1. do 15. godine. Veliku pažnju posvetili smo bezbednosti i udobnosti naših mališana.

Igraonica za odrasle je namenjena svim generacijama. Probudite onaj dečiji takmičarski duh u sebi i zabavite se kao nikada do sad. U prvom delu igraonice nalazi se kafić za mame, tate, bake, deke, tetke, gde mogu uživati u prijatnoj atmosferi uz omiljeno piće, a istovremeno posmatrati igru vašeg deteta. Pušačima je namenjena posebna pušačka zona na našoj terasi.

Proslave rođendana u jednoj od tri rođendaonice:
PARTY 1 – „DISCO KARAOKE“
PARTY 2 – „OKEAN“
PARTY 3 – „DŽUNGLICA“

Laser tag
poslednje generacije u areni od 200m²

Laser tag je veoma popularna igra, kako kod dece tako i kod odraslih. Igra je inspirisana filmom „ Zvezdane staze “, iz 1979.godine.

Laser tag igra se odvija u posebno dizajniranim arenama. Arene su osmišljene kao lavirint sa preprekama, uz odgovarajuće osvetljenje. LOL igraonica poseduje laser tag arenu koja se prostire na 220 m2. Takođe u LOL igraonici, laser tag oprema je najnovije generacije. Laser puške funkcionišu tako što se drže isključivo sa obe ruke. Tokom igre nije potrebna nikakva zaštitna oprema, jer je igra potpuno bezbedna i bezbolna. Laseri koje pištolji ispaljuju ne ostavljaju nikakav trag na odeći.
U LOL igraonici laser tag se može igrati u dva tima. Svaki tim ima svoju boju puške (crvena i zelena). Kada je protivnik pogođen, njegova puška će postati bela na 5 sekundi, i za to vreme protivnik koji je pogođen ne može da puca.

Dobra strana ove igre je to što niko ne ispada iz igre, već se na kraju, na osnovu bodova, proglašava pobednik. Kompijuter beleži svaki pogodak, tako da igrači u svakom trenutku mogu videti koliko su poena osvojili.

 

Tobogani u LoL igraonici

4 jedinstvena tobogana po svojoj veličini


 

Posebna odlika LOL igraonice su najveći tobogani, koji zauzimaju centralni deo igraonice. Prostiru se na 180m². Imamo 4 tobogana jedinstvena po svojoj veličini i dostižu visinu od 6m. Tobogani su namenjeni svim uzrastima, pa neretko se i roditelji vrate u detinjstvo i uživaju u spuštanju sa svojom dečicom.

 

Dečiji svet igraonica

na 180m² i predstavlja nezaboravnu avanturu za naše najmlađe drugare.


 

Dobrodošli u Dečiji svet jedinstvene LOL igraonice u Zemun parku. Dečiji svet se prostire na 180m² i predstavlja nezaboravnu avanturu za naše najmlađe drugare.

Jump arena – tramboline

“Za one koji možda nisu u toku, deca najviše uče dok su u skoku.”


 

Skakanje, skok u nazad, skok u stranu, odskakanje, mnoštvo zabave zagarantovani su baš u Jump areni LOL igraonice. Naša jump arena sastoji se od dvadeset horizontalnih i pet vertikalnih trambolina, sto predstavlja pravo carstvo za ljubitelje skokova. Pored se nalazi veliki bazen sa mekanom i udobnom strunjacom, koju naši mališani koriste kada im je potreban mali predah od njihovih čudesnih akrobacija.
Često čujemo. “Moje dete je puno energije, ne znam kako da potroši tu energiju?”
LOl igraonica je pravo mesto za Vašeg mališana,
Naša igraonica je najveća igroanica u Beogradu prostire se na 2000 m²od toga #1 Trambolina park zauzima skoro pa 200 m² čime predstavlja najveći trambolina park u Beogradu.
Čuli ste da je skakanje zdravo, na taj način deca razvijaju svoje sinapse i podstiču razvoj čula:
✔️ Čulo vida – Dete razmišlja i pogledom snima okolinu gde će skočiti i napraviti doskok.
✔️ Čulo dodira – Skakanjem deca dodiruju površine tramboline, kod nas postoje i bočne tramboline gde deca ispobavaju razne akrobacije , kolutove, zvezde…
✔️ Čulo sluha – Deca osluškuju i ostalu decu i prativši njihove glasove kreću se po trambolina parku. Obično muzika pomaže da skačemo u ritmu čime razvijamo i muzikalnost.

 

Rainbow net u LoL igraonici

prvi put kod nas!!!


 

Novo, prvi put kod nas, Rainbow net! Viseća, živopisna mreža, kroz koju se deca mogu popeti od ulaznih tačaka na dnu, sve do vrha. Rainbow net u LOL igraonici predstavlja najpopularniju atrakciju u duginim bojama za naše mališane. Naša #1 rainbow mreža nateraće Vaše mališane da uključe sve vijuge i maštu. Centar za ravnotežu je vođa jer morate dobro balansirati. Ovo jedinstveno mesto privlači sve mališane, prva asocijacia je da li ja ovo mogu, gde trebam da uđem a gde je ovde izlaz. Same boje naše mreže privlače pažnju.

Adresa:

Autoput za Novi Sad 124-126, Zemun

Telefon:

069 565 56 50

Web sajt:

loligraonica.rs/