Igraonica Novi Sad

Igraonica Novi Sad

Nova jedinstvena igraonica – rođendaonica BLENDER nalazi se na Limanu 1, ugao Veljka Petrovića i Jirečekove i prostire se na oko 200 m². Prostor je luksuzno opremljen sa atrakcijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima. U igraonici BLENDER mogu se zabaviti i uzivati deca svih generacija, čak i odrasli jer je BLENDER osmišljen kao prvi centar porodične zabave u Novom Sadu (FEC – Family Entertainment Center). BLENDER je #1 centar porodične zabave otvoren u Novom Sadu u julu 2019. godine, sa ambicijama da se proširi na više lokacija u Srbiji.

Igraonica BLENDER je namenjena svim generacijama, ona predstavlja spoj igraonice za decu i igraonice za odrasle.
Sada imate mogućnost da se zajedno sa svojim najdražima maksimalno dobro zabavite uz najinteresantnije i najsavremenije video igrice i igre veštine.

Probudite u sebi onaj dečiji takmičarski duh i zabavite se kao nikada do sad!

U prvom delu igraonice BLENDER nalazi se veliki izbor naših igrica veštine i video igrica.

Za razliku od tradicionalnih žetona i tokena, BLENDER igraonica koristi Moju gejming karticu, koja predstavlja karticu za plaćanje i dopunu svih vrsta igara.

Ako želite da odigrate neku igricu, dovoljno je da prislonite svoju gejming karticu na čitač i kredit sa kartice će automatski biti skinut.

Svi posetioci igraonice BLENDER imaju šansu da osvoje fantastične nagrade iz široke ponude proizvoda kvalitetnih robnih marki: Pacman (privesci za ključeve, loptice za stres, plišane lutkice, satovi, itd.), DC Villains plišane lutkice, Mućke plišane lutkice, Tokio igrice na daljinsko upravljanje, IBOMB X Sport slusalice, Sonic slušalice, Nam – Gear prenosivi projektor, Tokio tablet sa ekranom od 8 inča, Tokio Phablet III Android smartfon, i mnoge druge!

Igre veštine i video igrice
Cilj igrica veštine je što bolji rezultat.

Posle svake odigrane igricu dobija se određeni broj tiketa, a njihov broj zavisi od postignutog rezultata. Ko ostvari bolji rezultat, dobija veći broj tiketa! Tiketi se skupljaju i menjaju za neku od vrednih nagrada iz BLENDER poklon izloga. Za lakše prebrojavanje tiketa, koristi se mašina “gutač tiketa”, koja će nakon što sažvaće tikete (i podrigne!) izbaciti slip sa brojem osvojenih tiketa!

Adresa:

Veljka Petrovića 12, Novi Sad

Telefon:

+381 63 866 1000

Web sajt:

igraonicanovisad.rs/