Inter Hollywood

hollywood logo

Restoran Inter Hollywood u Ledinama je jedinstven restoran ove namene na Balkanu. Zahvaljujući ambijentalnoj RGB LED rasveti, koja poseduje paletu od preko 1.000.000 boja, idealnom arhitektonskom rešenju sa dva velika bazena i tropskoj dekoraciji, ovaj restoran sa opravdanjem nosi epitet najekskluzivnijeg na Balkanu.

Ujedno je i naš najnoviji restoran, pa možemo reći da su godine našeg iskustva “uzidane” u same temelje i zidove ove sale. Ambijent zaista oduzima dah i mnogo ćete propustiti, ako bar ne pogledate fotografije koje smo spremili za vas na strani “Galerija”, a najbolje bi bilo da nas posetite i uverite se lično u ekskluzivnost sale restorana Inter Hollywood.

Sala restorana je centralno klimatizovana, opremljena je profesionalnom LED rasvetom, video nadzorom, kožnim stolicama sa svilenim presvlakama i okruglim stolovima. Po dogovoru, organizujemo kićenje sale, rasveta može biti u bilo kojoj boji koju vi odaberete i može se menjati za vreme trajanja proslave, a sve to po vašem izboru.
Restoran poseduje apartman za mladence i 30 soba za goste, luksuzne toalete i parking sa video nadzorom koji obezbeđuje čuvar.

Osoblje restorana se sastoji od profesionalnih konobara, kuvara i menadžera koji se u svakom trenutku brine da sve protiče u najboljem redu.

Po dogovoru, angažujemo profesionalnog fotografa i muziku za Vas.

Dugačka je lista detalja kojim se trudimo da podignemo atmosferu i napravimo od vaše svečanosti dan koji će svi pamtiti, a izdvojili bi smo specijalne svetlosne efekte koji prate posebne trenutke tokom svečanosti, poput izlaska svadbene torte.

Većinu hrane koja je na meniju proizvodimo sami, što je još jedna stvar kojom se izdvajamo od drugih restorana. Hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je mogli poneti kući.

Adresa:

Surčinska 19b,

11070 Beograd

Telefoni:

062/250-350

065/8111-888

Web sajt:

www.restorani-za-svadbe.com