Zlatni_Standard_Logo (1)

Investirajte u svoju budućnost!

Investiciono zlato predstavlja zlato u obliku zlantih pločica i zlatnih poluga finoće jednake ili veće od 995 hiljaditih delova tačnije 995/1000, kao i zlatnih novčića stepena finoće jednake ili većeg od 900 dela tj.900/1000 iskovanih posle 1800godine koje su bile sredstvo plaćanja u državi u kojoj su nastali.

U zlato treba investirati zato što zlato predstavlja sigurnost i stabilnost. Ekonomske, političke i zdravstvene nestabilnosti u zemlji ne utiču na investicije u zlato. U zlato treba investirati zbog njegove likvidnosti. Svaki dobar investicioni plan kao podlogu tj temelj projekta ima zlato, jer ono predstavlja sredstvo kupovne i investicione moći. Investiciono zlato predstavlja valutu koja može da se konvertuje bilo gde u svetu. Od pojave investicionog zlata u Srbiji 2013 godine berzansaka cena zlata je porasla sa 29 na 53 €/g (+ 80 %).

Zlatni Standard investiciono zlato u Balkanskoj ulici je 999,9 stepena čistoće, poseduje sertifikat koji je prepoznatljiv u svetu.

Zlatni Standard d.o.o. Beograd predstavlja jednu od vodećih firmi u kupoprodaji investicionog zlata koje podrzumevaju zlatne pločice i zlatne poluge. Zlato je izvor sigurnosti. Uprkos velikoj svetskoj krizi, vrednsot zlata je ostala stabilna.

Adresa:

Balkanska 2, Beograd

Telefon:

+38111 7709 128

Email:

info@zlatnistandard.rs

Web sajt:

www.investiciono-zlato.r