logo Makao

Adresa:

Pere Velimirovića 7, 11000 Rakovica

Telefoni:

011/2682-777

065/2664-483

Web sajt:

www.makao-bg.com

Kineska kuhinja je tokom vekova postojanja postala, sama po sebi nezaobilazan deo kineske kulture, ne samo u toj mnogoljudnoj zemlji, već i u celom svetu, pa tako i u našoj zemlji. Karakteristika ove kuhinje je kombinacija različitih ukusa, boja i mirisa. U kineskoj kulturi hrana je sredstvo za postizanje zdravlja i umetnost simbolike.

Služe se crne alge koje simbolizuju bogatstvo, jaja za plodnost, a piletina za dobar brak. Konzumiranje raznovrsne hrane u većim količinama i u svim kulinarskim kombinacijama, jedna je od komponenti ovdašnje kulture življenja.

Nanese li vas put na Dedinje, ne propustite da posetite MAKAO II, drugi restoran u našem lancu restorana. Kapaciteti ovog restorana su veći u odnosu na prethodni.Raspolaže sa dve sale koje primaju oko 60 gostiju, a poseduje i baštu sa 44 mesta.Enterijer restorana obogaćen je raznolikim kineskim vazama i slikama sa tradicionalnim kineskim motivima.

Restoran je opremljen klima uredjajima. Iskusni kineski kuvari i poznavaoci kineske kuhinje, ponudiće Vam bogat meni koji se sastoji od specijaliteta na bazi morskih plodova, piletine, svinjetine, pačetine. I na kraju počastite sebe pohovanom čokoladom, omiljenim dezertom naših gostiju.

Ukoliko ste kod kuće, ili kod prijatelja, a želite da jedete, i tu su vam “MAKAO” restorani na raspolaganju, budući da vrše i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Vi pozovite naše brojeve telefona i poručite, a mi dovozimo u dogovoreno vreme.