Kutak – vrtić i jaslice

logo

Vaspitno obrazovna ustanova KUTAK se nalazi na Vračaru u adekvatno opremljenoj kući, koja se prostire na 300 m2. U sklopu vrtića se nalazi dvorište ispunjeno zelenilom i adekvatnom zaštitom za bezbedan i prijatan boravak dece.

Radno vreme: ponedeljak – petak: 7.00-21.00, subotom: 8.00-14.00

Adresa:

Debarska 19, Beograd – Vračar

Telefoni:

tel. 069 221 2341
tel. 069 221 2342

E mail:

info@vrtic-kutak.rs

Web sajt:

www.vrtic-kutak.rs

UPIS JE U TOKU!!!

VO ustanova Kutak je licencirana za sprovođenje programa NTC – sistem edukacije, autora Ranka Rajevića.

Vrtić Kutak je ustanova koja se bavi razvojem intelektualnih, emocionalnih, socijalnih, moralnih i fizičkih sposobnosti deteta.

Naš tim čine : Medicinske sestre, vaspitači, psiholog i logoped, koji su pristutni u svakodnevnom radu sa decom. Pored redovnih usluga koje pruža vrtić Kutak, pružamo i druge usluge, kao što su: day care, povremeni dolasci deteta, happy Friday, mogućnost noćenja dece u vrtiću.

Cilj vrtića Kutak je da pratimo razvoj deteta, radimo na otkrivanju njihovih potencijala, praktikujemo zdrave životne stilove, podižemo svest o važnosti sopstvenog zdravlja i bezbednosti, kao i razvoja psiho-fizičke sposobnosti.

KUTAK je novi multifunkcionalni prostor u kome je sve usmereno ka radosnom, kreativnom, zabavnom i bezbednom boravku Vaše dece. Kutak u svojoj ponudi za sada ima vrtić i jaslice.

KUTAK je novi multifunkcionalni prostor u kome je sve usmereno ka radosnom, kreativnom, zabavnom i bezbednom boravku Vaše dece. Kutak u svojoj ponudi za sada ima vrtić i jaslice.

VRTIĆ KUTAK detetu pruža sveobuhvatnu brigu o zdravlju kroz redovne posete pedijatra, logopeda, fizioterapeuta i stomatologa.

Rad u vrtiću je bilingvalni (englesko-srpski) uz mogućnost uvođenja još nekog jezika ukoliko potrebe budu to zahtevale.

Vrtić radi po NTC – sistemu.

NTC – program se bazira na ranoj stimulaciji dečijeg mozga, tj. razvoja sinapsi, otkrivanja darovite dece i rad sa darovitom decom sa licenciranim vaspitačima i stručnim saradnicima.

Autor Nikola Tesla sitema učenja je dr Ranko Rajović, dugogodišnji član četvoročlanog komiteta svetske Mense za darovitu decu i saradnik UNICEF-a za edukaciju. Program se sprovodi u 14 država Evrope od kojih u 6 postoji državna akreditacija (Ministarstvo obrazovanja). Ovaj program prihvaćen je od strane MENSA ogranaka u 6 zemalja. Sistem rada sa decom Nikola Tesla Centra je zasnovan na jasnom razumevanju sposobnosti svakog deteta i posvećenom individualnom radu vaspitača, koji je fokusiran na podsticanje mentalne i fizičke veštine deteta, bez ograničavanja kreativnosti i uz puno poštovanje dečijih potreba. Jedna od prednosti ovog sistema je i otkrivanje darovite dece i na taj način pravilno usmeravnje njihovog razvoja.