Restoran Lorenzo & Kakalamba

5960_logo2

Adresa:

Cvijićeva 110, 11000 Beograd,
ulaz iz Vladetine, 11060 Palilula

Telefoni:

011/3295-351

064/8087-806

011/3295-352

Web sajt:

www.lk.rs

Deselepojede LORENZO & KAKALAMBA je originalni prostor koji predstavlja jedinstvenu koncepciju sukoba između Firence i Pirota. Impresivan amaterski poduhvat gurmana entuzijaste je dobio svoje sokantno obličje koje Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko se na samom ulazu ne sapletete na neki od nevešto sakrivnih kablova, ili daleko bilo, ne propadnete kroz rupu u podu direktno u kuhinju u lonac sa ukusnim đakonijama, naćićete svoje mesto do neke od maštovitih stolica i naručiti nešto od slasnog firentinskog ili piroćanskog krkanluka. Kada budete zadovoljili svoje gurmanske apetite za oko će vam sigurmo zapasti mnoštvo interesantnih detalja, od koze koja spokojno pase travu po plafonu, preko komičnih reprodukcija čuvenih firentinskih skulptura do fantastičnih slika slavnog Botera.

Uskoro: Ako vam se ista od toga sto vidite bude toliko svidelo, bilo da je viljuska ili luster ili nesto treće, da ne možete prosto da se odvojite, -i ne morate! Tačno tako, sve što budete videli u ovom nesvakidašnjem ambijentu je na prodaju. Ništa neće biti neobično ukoliko svoje prijatno veče završite na ovaj nacin:

“Molim vas zapakujte mi ovu šniclu da ponesem kući, a da, molim vas, poneću i ovaj tanjir i dve stolice! Hvala!”

Sa ponosom želimo da vas obavestimo da je naš restoran LORENZO & KAKALAMBA osvojio 37. INTERNACIONALNU NAGRADU ZA TURISTIČKU, HOTELSKU & KETERING INDUSTIJU (New Millenium Award) za 2012.godinu.

Prestižnu nagradu, u obliku statue divljeg bika, vlasnici restorana gđi. Sanji Đorđević dodelio je predsednik Trade Leaders Club g.din. Arsenio Pardo Rodriguez, 19. Januara 2012. u Madridu, Španija. Ceremoniji su prisustvovali zvaničnici Španije iz domena turističke industrije, ambasadori i članovi Diplomatskog kora, turistička i hotelska elita, štampani i TV mediji. Nagrada je dodeljena restoranu LORENZO & KAKALAMBA za izuzetna dostignuća u poslovanju, prestiž, inovacije, posvećenost. Osim ove nagrade LORENZO & KAKALAMBA je dobio i Zlatnu medalju za izuzetnost u poslovanju “GOLDEN MEDAL FOR BUSINESS EXCELLENCE” koju dodeljuje Trade leaders’ Club svake godine za izvanredna dostignuća u turističkoj, hotelskoj i restoranskoj oblasti.