logo-metalelektro3

Adresa:
Bulevar kralja Aleksandra broj 447, 11 000 Beograd
Telefon:
060/ 40 60 396, 011/ 28 61 693, 011/ 28 61 694
Radno vreme:
Ponedeljak-subota: 07-20 h
Nedelja: 07.30-15h
E-mail:
office@metalelektro.rs
Web site:
metalelektro.rs

Metalelektro

Firma Metalelektro na srpskom tržištu prisutana je od 1997. Godine. Već dve decenije gradi odnos međusobnog poverenja sa svojim kupcima. Politika našeg poslovanja su pristupačne cene i stručno osoblje koje će vas kvalitetno uslužiti i pružiti svaku vrstu pomoći u odabiru artikala domaćih i stranih proizvođača.

Vrata i laminati, leksan, sve vrste ručnog, reznog i električnog alata, šrafovi, žice, ekseri, boje i lakovi sa kompletnim molerskim alatom, sve što je potrebno za izolaciju, elektriku i gipsane radove, deo je bogatog asortimana firme Metaelektro. Preko 5000 artikala, povoljne cene, proveren kvalitet i usluga su naši trajni aduti.

Elektro materijal i kablovi

Klabovi, provodnici, instalacioni materijal, električne table, osigurači, štekeri, utičnice, sijalice, rasveta, telefonski i antenski kablovi, sve to možete naći u radnjama Metalelektro. Oslonite se na veliki asortiman proizvoda koji imamo na lageru, povoljne cene i stručno osoblje koje će vas kvalitetno uslužiti i pružiti svaku vrstu pomoći u odabiru artikala domaćih i stranih proizvođača.

U okviru naše ponude možete pronaći kablove svih vrsta, proizvode brendova Metalika Majur, Nopal, Elid, Makel i mnoge druge.

PVC vodovodne i odvodne cevi

U okviru naše ponude imamo sve što je potrebno za vodovod i kanalizaciju. Cevi sa odgovarajućim spojnim elementima, nemenjene za odvod svih vrsta otpadnih voda.
Iz ponude izdvajamo Peštanov PVC program, koji uključuje cevi i spojne elemente otporne na slanu vodu, alcohol, kiseline, baze, sulfate, i sva sredstva za pranje.
Međutim, za njima ne zaostaje ni italijanski program za vodovod, kao ni program namenjen za održavanje bašti.