logo-ocna-kuca

Očna kuća Jevtić je firma sa višedecenijskom tradicijom osnovana 1993. godine u Prokuplju. U početku je to bila mala porodična firma, ali spremna da se razvija i napreduje. Za dvadeset pet godina uspeli smo da, zahvaljujući vama, proširimo svoju delatnost.

Danas poslujemo u dva grada (Beograd i Prokuplje), a svaka od poslovnica obuhvata prodajni prostor sa velikim izborom okvira i sunčanih naočara, potpuno i savremeno opremljenu radionicu za izradu naočara i ordinaciju u kojoj možete proveriti svoj vid.

PROVERITE ZAŠTO SMO NAJKVALITETNIJI I NAJPOVOLJNIJI

Ordinacije Očne kuće Jevtić omogućiće vam visoko kvalitetne usluge različitih vrsta pregleda. Od osnovne kontrole dioptrije, preko kompletnih pregleda oftalmologa (pregled prednjeg segmenta oka na biomikroskopu odnosno takozvanoj špalt lampi, merenje očnog pritiska aplanacionom metodom ili beskontaktno, kompjutersko određivanje dioptrije i naravno određivanje naočara), pregled za sočiva (određivanje sočiva odnosno fitovanje i obuka za stavljanje, skidanje i održavanje sočiva). Ordinacija u Prokuplju nudi i kompjuterizovano vidno polje uz propratno čitanje od strane oftalmologa. Osim toga kod nas možete pratiti i medikamentozno lečiti glaukom, izvaditi špon, pregledati očno dno na usku ili široku zenicu, proveriti kolorni vid, stereoskopiju, itd. Zakažite svoj pregled na naše kontakt telefone.

Očna kuća Jevtić-optičarske radnje vrše usluge izrade svih naočara kao i popravke istih.

Naočare izrađuju optičari koji poseduju višegodišnje ili višedecenijsko iskustvo. Usluge se mogu dobiti u sklopu kupovine naočara u našim radnjama ali, i u vidu sklapanja, pravljenja ili popravki naočara koje su već kupljene na nekom drugom mestu.

Adresa:

Šumadijske Divizije 8
Naselje Stepa Stepanović | Beograd

Telefoni:

011 77 02 232
064 64 56 133

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak 9h – 21h
Subotom 9h – 15h

Web sajt:

www.ocnakucajevtic.com