OPS Otoprotetički studio

logo_ops

Možete nas naći u centru grada, kod trga Slavija u ulici Prote Mateje 9 i u Obrenovcu u ulici Vojvode Mišića 179 (ulaz iz Hajduk Veljkove), broj telefona 011/8727731. U našem objektu u Obrenovcu se vrši prodaja slušnih aparata, izrada individualnih oliva, kao i servis slusnih aparata, i prodaja celokupnog oropedskog asortimana (štake, invalidska kolica, mideri, steznici itd.).

Oštećenje sluha je problem koji dok se ne pojavi, nismo ni svesni kolike probleme može izazvati. Dovodi u nezavidnu situaciju i osobu koja ne čuje, ali i ljude u njenoj okolini. Ne razumevanje izrečenog, naprezanje da se svaka reč pravilno rastumači, pogrešno tumačenje onoga što se izgovori, dovodi do povlačenja u sebe, nezadovoljstva, odbijanja i izbegavanja kontakta sa okolinom. Ne dozvolite da situacija koja se MOŽE POBOLJŠATI, izazove tako velike i nepotrebne probleme!!! OPS OTOPROTETIČKI STUDIO se bavi prodajom slušnih aparata digitalne tehnologije koji Vam omogućavaju, ne samo da čujete, vec da čujenje bude apsolutno prirodno, kao i to da ono sto čujete, RAZUMETE.

U ponudi našeg studija možete naći aparate koji idu iza uha, kao i aparate koji se rade po meri uha samog korisnika, celokupnom površinom ulaze u uho i samim tim su potpuno nevidljivi (tkz. bubice). U našem studiju takodje možete izvršiti merenje sluha i na licu mesta isprobati koji aparat najviše odgovara Vašim potrebama. Probe aparata su BESPLATNE. Takođe možete obaviti ispiranje ušiju i kupiti baterije u slučaju da već posedujete slušni aparat.

Proizvodi

Slušni aparati,

standardne i individualne olive,

baterije za sve tipove aparata

Robne marke

danski WIDEX,

švajcarski BERNAFON,

kanadski UNITRON

Usluge

Prodaja slušnih aparata,

merenje sluha – audiometrija,

ispiranje ušiju,

prodaja svih tipova baterija za slušne aparate.

Adresa:

Prote Mateje 9,

11000 Beograd

Telefon:

011/3440-592

Fax:

011/3440-592

Web sajt:

www.slusniaparati.co.rs