Dobrodošli

Jedan sasvim poseban doživljaj zato što i mi sami obožavamo ukus prave italijanske pizze koja izlazi iz naše čarobne peći na drva.

Paste, salate, kolače spremamo sa najkvalitetnijim sastojcima a svakom jelu kao specijalan začin – dodajemo dobru atmosferu.

Dočekujemo Vas u prijatnom ambijentu, Hilandarske 32, pažljivo biramo muziku a uz dobar espresso možete obići svet besplatnim internetom.

Ukoliko nemate vremena da nas posetite, na jedan poziv eto nas kod Vas! Pozovite 011/33-428-97, ako ste “u širem krugu dvojke”, i donosimo Pomodoro na Vašu adresu. Zbog Vas smo otvorili i Delivery service na području opštine Novi Beograd.

Pomodoro je toplo malo mesto, u starom delu Beograda, gde smo se 2005. godine okupili da ljubav, znanje i iskustvo, koje smo godinama sakupljali od velikih majstora i ljubitelja italijanske kuhinje i tradicije, iskoristimo da Vam kao ideju predstavimo i promovišemo u pravom svetlu.

Naš najveći kompliment je što ste prihvatili Pomodoro kao jednu dnevnu ili pak nedeljnu naviku. Sa Vama zajedno, udahnuli smo život ovom simpatičnom lokalu.

Ako šetate od Trga Republike neće Vam trebati duže od 5 minuta hoda da nas posetite. Jedino stanice gradskog prevoza nismo mogli da Vam obezbedimo baš ispred lokala, ali na 50 m od nas staju gradske linije 2, 5, 10, 16, 23, 27, 28, 32, 35, 40, 48, 95, 96, koje će Vas prevesti sa svih krajeva grada.

Mi se trudimo da budemo dobri domaćini, da Vas dočekamo sa osmehom na licu i da uz pažljivo biranu muziku u prijatnoj atmosferi uživate u onome zbog čega ste došli.

Pomodoro ne staje u 3 pasusa teksta, on je jedan sasvim poseban doživljaj!


Dostava:

Dovoljan je samo jedan Vaš poziv da autentični ukusi i mirisi “Pomodoro” picerije budu i na Vašoj adresi. Donosimo pred Vaša vrata hranu izvanrednog kvaliteta i ukusa koju karakteriše italijanska testenina, originalni mocarela sir, najfiniji pelat paradajz, sveže povrće, prvoklasni pršut, kao i pice od hrskavog tankog testa. U “širem krugu dvojke” (Stari Grad, Dorćol, delovi Vračara, Palilule…) dostavu vrši Pomodoro caffe pizzeria.

011/33-42-897
062/69-45-89

radno vreme 09 – 24h, nedeljom 12 – 24h
Dostava hrane vrši se od 12 – 24h

 

Zbog Vas smo otvorili i Delivery service na području opštine Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 83. Potražite nas na Novom Beogradu putem ovih brojeva telefona:

011/31-333-31
064/079-33-99

radno vreme: 09 – 01h, nedeljom ne radimo
Dostava hrane vrši se od 09:30h.

Lunch paketi:

Od januara 2009. Pomodoro Delivery service u svom asortimanu ima i Lunch pakete! Lunch paket picerije Pomodoro namenjen je isključivo firmama na teritoriji Novog Beograda. Dostavu vršimo od 12h do 16h svakim radnim danom osim nedelje. Minimalna porudžbina za dostavu je 2 lunch paketa. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinom, preko računa firme, kao i karticom na licu mesta.

]]>