Power Plate Studio Absolute Fit Zvezdara

logo absolute fit

Fitnes klub Absolute fit rad zasniva na treninzima na POWER PLATE – u. POWER PLATE je multifunkcionalna fitnes sprava koja stvara mehanicke vibracije, koje se tokom vezbanja prenose na citavo telo. Prednost vibracionog treninga je u visestruko, neuporedivo boljim,mozemo slobodno reci neverovatnim efektima na vase telo, koji se jos postizu u znatno kracem roku ( 4-5 puta brze) u odnosu na klasicni fitnes, pri cemu trening traje svega 30 minuta, ukljucujuci i anticelulit / relaks masazu, a sve to praceno jednim fantasticnim, jedinstvenim, recima tesko opisivim osecajem u telu ! POWER PLATE se koristi i u fitnesu za rekreativce i kod profesionalnih sportista, kao i u zdravstvene svrhe.

Rezultati vežbanja na POWER PLATE – u:

 • višestruko izraženije zatezanje i oblikovanje tela i to 4-5 brže u odnosu na sve druge načine vežbanja
 • nestanak celulita i lepša koža (specijalni program anticelulit masaže koji putem vibracija razgrađuje očvrslo i sraslo tkivo, razbija masne naslage, popravlja perifernu cirkulaciju 2 puta nakon 9 minuta!) i za 11 sati efektivnog vezbanja preko 25% smanjenje celulita
 • smanjenje površinskih naslaga masnog tkiva (za 57 % vise u odnosu na klasičan način vežbanja) i gubitak kilograma
 • ubrzanje metabolizma i brže sagorevanje masti
 • povećanje snage i izdržljivosti, poboljšanje kondicije, u neverovatno kratkom periodu
 • povećanje elastičnosti i fleksibilnosti
 • poboljšanje koordinacije, pokretljivosti i gipkosti.

Sa zdravstvenog aspekta, POWER PLATE omogućuje:

 • 2 puta bolju cirkulaciju – ogroman uticaj na celokupno zdravje-bolja prokrvljenost tkiva, bolji promet hranljivih materija i ishranjenost kiseonikom uz brzu eliminaciju toksina – koja se najbolje uocava kod eliminacije oticanja nogu
 • 2 puta veci gubitak unutrasnjih masti ( oko unutrasnjih organa- srca,pluca, jetre…) koje su najopasnije po zdravlje !
 • povecanje gustine kostiju 1% za 6 meseci ( preporucuje se obolelima od osteoporoze )
 • uklanjanje stresa ( 32 % se smanjuje nivo kortizola, uzrocnika stalnog stresa )
 • eliminaciju bola u ledjima
 • mnogo brzi, kraci oporavak kod svih vrsta povreda ligamenata i tetiva (cak i kod starih povreda)! – stimulisanje i bolji rad neuro-motornih funkcija

Sada se verovatno pitate da li je i kako je moguće sve ovo?!

DA MOGUĆE JE UZ POWER PLATE!

Nemojte verovati priči, već zakažite BESPLATAN PROBNI TRENING (tel. 062/560-550) i uverite se u efikasnost i brzinu postizanja rezultata na POWER PLATE-u!
Efikasnost POWER PLATE sprave leži u činjenici da angažuje preko 90% mišića uz 30–50 refleksnih kontrakcija mišićnih vlakana u sekundi, što je neuporedivo više nego kod običnog vežbanja gde se mišići angažuju od 40–50% uz 1-2 kontrakcije u sekundi! Time dobijamo visoko kvalitetan i daleko najefiksasniji trening za jacanje i oblikovanje, kako za rekreativce tako i za sportiste, a svakako je najbolje resenje za osobe koje dugo nisu bile fizicki aktivne, sto zbog povreda,zdravstvenih problema ili dr. U tome se i ogleda univerzalnost i multi-prakticnost POWER PLATE sprave!

Ono što fitnes klub Absolute fit pruža svojim članovima jeste profesionalna posvećenost izradi odgovarajućeg programa vežbanja, prilagođenog svakom vežbaču ponaosob, kako rekreativcima, tako i sportistima, kao i maksimalnu posvećenost sprovođenja istih; uz pravilnu dijetu – zdrav način ishrane, koji podrazumeva unos svih neophodnih hranljivih sastojaka, bez gladovanja, raspoređenih u 5 dnevnih obroka, ali u pravilnoj kombinaciji, rasporedu i količini, sa kojom se dolazi do željene linije bez nepotrebnog izgladnjivanja, koje kasnije obavezno stvara jo-jo efekat!

Treninzima na POWER PLATE – u sportisti postižu najjači efekat kod povećanja eksplozivne snage i skočnosti kroz kombinovanje vežbi na POWER PLATE-u sa aerobnim treningom, sto je generalno i najbolji sistem vežbanja; kao i kod oporavka od povreda (najbrži mogući način podizanja forme – u svim segmentima, počev od snage, izdržljivosti…).

ISTORIJAT POWER PLATE a:

 • 1960. istočnonemački prof.dr Biermann je otkrio vibracioni trening, koji ruski naučnici koriste 70-tih u kosmičkim programima gde omogućuju svojim kosmonautima ostanak od neverovatnih 420 dana u kosmosu
 • nakon pada Berlinskog zida, znanje o vibracionom treningu se širi na zapad, pa 1999. olimpijski trener Guus van der Meer razvija POWER PLATE i nakon predstavljanja svetskoj javnosti 2000-te, dobija široku primenu kako u profesionalnom sportu, tako i u fitnesu, wellnessu, medicinskim ustanovama, uz mnogobrojna prestizna priznanja:

2002. najbolja mašina za vežbanje
2003. mašina godine za lepotu
2004. wellness mašina godine
2005. mašina godine u borbi protiv starenja

 

PROVERITE SAMI ZBOG ČEGA JE POWER PLATE DOBIO SVA OVA PRIZNANJA
i
NAČIN RADA U FITNES KLUBU ABSOLUTE FIT

Adresa:

Ustanička 204a, Lok 29, I sprat
11000 Zvezdara

Telefoni:

064/2938-902
062/560-550