Vrtić Bubica

VRTIĆ BUBICA – MESTO GDE POČINJE DETINJSTVO

Vrtić „Bubica“ je osnovan još 1999. godine, a od 2006. godine verifikovan od strane Ministarstva prosvete i nauke i dobija status predškolske ustanove i licencu za realizaciju obaveznog Pripremno predškolskog programa za decu, u godini pred polazak u školu.

Predškolska ustanova „Bubica“ nalazi se u mirnoj ulici na Zvezdari, u neposrednoj blizini Gradske bolnice. Poseduje dva odvojena objekta, međusobno povezana prelepim, prostranim i ograđenim dvorištem, koje je opremljeno savremenim rekvizitima i koje deci omogućava svakodnevni, bezbedan boravak u prirodi.

Naše dvorište je naša oaza mira, u kojem deci omogućavamo neposredni dodir sa prirodom, u kome zajedno sa decom uzgajamo biljke u našoj bašti, uživamo u hladu zove, ali i svim ostalim motoričkim, kreativnim i stvaralačkim aktivnostima.

Unutrašnji prostor privatnog vrtića Bubica je vrlo komforan, svetao i uređen po svim standardima koji podstiču pravilan i celovit razvoj dečije ličnosti. Bogatstvo igrovnih i didaktičkih materijala u svakom od centara interesovanja, stimulativna sredina i posvećeni i stručni kadar pružaju deci sigurnost, slobodu u izboru aktivnosti i mesto gde počinje njihovo detinjstvo.

Adresa:

Mehmeda Sokolovića 18,
Zvezdara

Telefoni:

Tel. 011 240 52 66
Mob. 064 22 51 874

Email:

bubicav@gmail.com

Web sajt:

www.vrticbubica.com