Predškolska ustanova – Mačak Garfild

logo_garfild

Vrtić Mačak Garfild – poslujemo već petu godinu i upisujemo decu od 8 meseci do polaska u skolu.

Radno vreme je od 07-18 časova radnim danom, a subotom i nedeljom mogu se organizovati dečiji ređendani.

Smešten je u 300m2 privatne kuće, koja se nalazi u povučenoj i mirnoj Šejkinoj ulici nedaleko od početne stanice autobuskih linija 16, 23 i 25 na Karaburmi i linija 27 i 46 naselja Mirjevo. Prednost ove lokacije je u udaljenosti objekta od gradske vreve i prometnih saobraćajnica, jer je kuća smeštena na proplanku gde struji takozvana ruža vetrova, u izuzetno čistoj i zdravoj mikroklimi, u kraju punom zelenila gde se diše punim plićima i udiše čist vazduh što je od značaja za zdravo odrastanje mališana predškolske dobi.

Prostorije za dnevni boravak dece opremljene su odgovarajućim nameštajem, dekoracijom i bogatim izborom sprava, igračaka i didaktičkog materijala koji podstiču njihov pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost a na raspolaganju su im i TV, DVD i raznovrsna ponuda kvalitetnih muzičkih snimaka i filmova prilagođena dečijem uzrastu, potrebama i interesovanjima.

Odvojene su prostorije u kojima mališani spavaju, a sanitarni čvor moderno uređen, opremljen i prilagođen uzrastu predškolaca. Posebna pogodnost i velika prednost dece koja ovde borave je što im je na raspolaganju i ograđen vrt sa travnatim terenom, cvećem i zasađenim voćkama a postoji u dnu bašte i odeljni povrtnjak tako da su mališani u mogućnosti da veliki deo vremena provode na čistom vazduhu u igri ili usmerenim aktivnostima, u hladu zelenila (leti) ili na snegu (zimi). Urbane generacije dece tako su u prilici da se upoznaju sa zdravim stilovima života, da se od malena vaspitavaju za ljubav prema prirodi i njihovom očuvanju, da vide kako raste voće i povrće i da ih uberu. U prilici su da se druže sa kućnim ljubimcima pod budnim okom vaspitača. Deca su tokom boravka u vrtiću apsolutno bezbedna.

Obučene vaspitačice sa decom sprovode vaspitno-obrazovani program koji podstiče njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje sticanje higijenskih navika i socijalizaciju. Tokom boravka mališanima su obezbeđena četiri obroka koja svojom raznovrsnošću zadovoljava sve njihove razvojne potrebe. Za roditelje koji nemaju sopstveni prevoz postoji mogućnost dovođenja i odvođenja dece. Roditelji u toku dana mogu biti u kontaktu sa vaspitačima i dobiti sve informacije o svojim mališanima koje ih zanimaju.

Upis je u toku, tako da uz veoma pristupačne cene, roditelji su u mogućnosti da upišu svoje mališane u celodnevni boravak, poludnevni boravak ili pak čuvanje po satu. Pozivamo Vas na druženje, jer vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju mališane da uđu u nove avanture vrtića Mačak Garfild.

Adresa:

Šejkina 44v, 11000 Mirijevo

Telefoni:

011/7420-717

064/180-02-52