logo sesir moj

Adresa:

Skadarska 21, 11000 Beograd

Telefoni:

011/722-8750

011/734-6777

Web sajt:

www.restoransesirmoj.co.rs

Sa izuzetnim zadovoljstvo Vam predstavljamo restoran nacionalne kuhinje “Šešir moj”. Nalazi se u srcu Beograda, tačnije u živopisnoj Skadarskoj ulici.

Veličanstveni ambijent restorana “Šešir moj” je osmišljen tako da će se poigravati sa svim Vašim čulima. Sasvim smo sigurni da Vas neće ostaviti ravnodušnim i da ćete ga uvek pomtiti po izuzetnom kvalitetu kakav se još retko gde može sresti.

Cvrkut ptica, zvuk žubora vode iz fontane, umilni zvuk ciganskih pesama savršeno odgovaraju ponudi menija restorana “Šešir moj”. Naš cilj zaista jeste da pokrenemo sva Vaša čula da osetite i doživite ambijent stare Skadarlije. U ponudi restorana su tradicionalni srpski specijaliteti koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

U okviru projekta “Promovišemo najvrednije i najbolje u Beogradu”, Klub privrednih novinara, Umetničke kolonije UNISET i magazin Beautiful organizovali su izbor za najbolji restoran u Beogradu.

Od restorana koji su ušli u uži izbor najveću prosečnu ocenu – “Prvu nagradu” i priznanje “Zlatna desetka” osvojio je “Šešir moj” u Skadarliji.

A evo i obrazloženja komisije:

Restoran “Šešir moj” u srcu Skadarlije osvojio je najvišu ocenu ne samo za sjajnu uslugu i odličnu kuhinju već i za izuzetan štimung i pozitivnu energiju koje osoblje restorana i njegovi tamburaši svakognevno priređuju gostima.

“Šešir moj” je 10 uzastopnih godina od strane Opštinske ekološke radionice proglašen za najlepše uređen restoran i baštu.

Gosti restorana “Šešir moj” su buli: nemačka glumica Hana Šigula, Katrin Denev, Francuska filmska diva Ana Karina, čuveni španski tenor Hose Kareras, nobelovac za književnost Orhan Pamuk, poznata latinoamerička književnica Aleida Gevara ćerka Če Gevare i drugi naši priznati glumci, slikari itd.

Zbog svojih kvaliteta i privrženosti očuvanju tradicije Skadarlije restoran “Šešir moj” je u organizaciji Skupštine grada, Turističke oraganizacije Srbije, Turističke oraganizacije Beograda, Ministarstva za dijasporu predstavljao Beograd i Srbiju raznim povodima dva puta u Briselu, dva puta u Parizu na Monmartru, dva puta u Puli, zatim u Banja Luci…

Tom prilikom smo prenelo autentični duh Skadarlije počev od specijaliteta nacionalne kuhinje, muzičkog i scenskog programa, cveće, sveće i tamburaše. Svuda smo dobili priznanja i pozitivne kritike. Londonski Indipendet posebno je uputio hvalospeve na račun restorana “Šešir moj”.

Posebno ističemo tradicionalno i od strane medija proglašen najveseliji Doček Nove Godine u Beogradu.

Toplo od srca Vam preporučujemo: posetite restoran “Šešir moj” Uživajte svim čulima!