NOVA PRICA… STARA LOKACIJA

Bar “Santo Domingo” smešten je u veoma mirnom delu Beograda, na Vračaru u ulici Vojvode Šupljikca broj 31. Prijatna atmosfera, koja vlada u našem kafiću, obavijena pozitivnom energijom, čini da postanemo Vaše omiljeno mesto za druženje sa prijateljima i porodicom.

Naš BAR je dobio ime po istoimenom glavnom gradu Dominikanske republike, na samoj obali Karipskog mora, koji u prevodu na naš jezik znači “Sveta nedelja”. Drugačija vizuelnost prostora našeg kafića, dočaraće Vam lepote i jedinstvenost ove predivne zemlje.

Svojim neponovljivim izgledom, BAR “Santo Domingo” postao je sinonim dobrog provoda u Beogradu. Za Vaše dobro raspoloženje i još bolji provod zaduženi su naši iskusni barmeni koji za sve naše goste pripremaju najbolje koktele i kafe. Bilo da ste ljubitelj slađeg ili gorčeg ukusa, naši kokteli će oplemeniti Vaša čula.
Nastojimo da Vam prenesemo makar mali delić peščanih obala i nepreglednih divljih plaža, Karipskog mora. Duh Dominikane i njenu egzotičnost, predstavićemo Vam što je vernije moguće i zagolicati Vašu maštu. Verujemo da ćete osetiti miris mora u vazduhu, dok boravite kod nas.

Savršeno mesto za prijatno popodne sa Vašim poslovnim partnerima, voljenom osobom ili prijateljima, uz najbolje kafe u gradu. Takođe smo Vam pripremili i široku paletu ceđenih sokova koji će Vas naprosto oduševiti.

Poznati beogradski bendovi nastupaju svakog petak i subote u našem kafiću. Živa svirka, zaslužna je za dobro raspoloženje svih naših gostiju. Vrhunski umetnici na gitari zasviraće za Vas najpoznatije hitove i učiniti da se potpuno opstite i zaboravite na svakodnevne probleme i užurbanost. Bogat muzički repertoar koji Vas kod nas očekuje zadovoljiće svačiji ukus.

Imaćete prilike da u BARU “Santo Domingo” sretnete i brojne poznate ličnosti sa naše scene, koji su naši stalni gosti.

SVAKOGA DANA HAPPY HOUR 0D 09 DO 14 H, mozete popiti svoju omiljenu kafu i dobiti sok po izboru, gratis, jer mi smo tu samo za Vas

Radno vreme:
– svakog dana od 09 – 01h
– petak i subota 09-02:30h
Vaš savršen izbor za dobar dnevni i noćni provod.

]]>